Team Killerek akár 20 meccses büntetést kaphatnak mostantól

Team Killerek akár 20 meccses büntetést kaphatnak mostantól

A frissítés új tartalmai mellett érdemes megemlíteni a toxic viselkedésre vonatkozó büntetés megváltozását.

Az Operation Vector Glare megjelenésével érdemes lesz még ennél is jobban odafigyelni, ugyanis mostantól komoly bant lehet kapni a szándékos team kill-ért. 

Rainbow Six Siege-en belül már megtalálható egy erre vonatkozó büntető rendszer, aminek következtében azok a játékosok akik elérnek egy bizonyos sebzést kapnak egy "reverse friendly fire" státuszt a nevük mellé. Ha ez a státusz életbe lép, minden olyan sebzés ami csapattársat ér valójában a játékost magát fogja sebezni. 

Az új operation megjelenésével élessé válik az új rendszer is. Innentől kezdve a játék emlékezni fog a toxic viselkedésre, és a folyamatos sebzés egy "pre-emptive reverse friendly fire" címkét jelent a játékos számára. Ez nagyjából ugyanazt tudja mint az eddigi friendly fire, csak mostantól akár 20 meccsen keresztül is tarthat.

Ez nagyjából azt jelenti, hogy mostantól senki nem ronthatja el a másik játékát anélkül, hogy annak következménye lenne az utána lévő meccseken is. Ez egy szükséges lépés volt az Ubisoft részéről, tekintve a büntetés súlyosságát valószínűleg jobban vissza fogja tartani a helytelen viselkedést játékon belül. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!