Torzsiékkal jön egy hónap múlva az IEM Köln

Torzsiékkal jön egy hónap múlva az IEM Köln

A világ legjobb csapatai hosszú kihagyás után ismét a Counter-Strike katedrálisában, a Lanxess Arénában játszhatnak idén!

24 csapattal, július 7-17. között tér vissza az IEM Köln, köztük torzsival és a MOUZzal – jelentette be az ESL. A csapatok az ESL Pro Tour pontok és a rendezvényszervező saját világranglistája alapján kaptak helyeket. A legjobbak egyenesen a csoportkörbe jutottak, a többség, azaz tizenhat klub viszont a play-inből indul, de csak nyolcan juthatnak tovább, hogy találkozzanak a FaZe-zel vagy a NAVIval Kölnben.

A top 8 meghívott között többnyire egyértelmű nevek szerepelnek. A már említett FaZe és NAVI mellett – akik nemrég Major döntőt játszottak – szerepel még az ENCE, a NIP, a G2, a FURIA és a Cloud9, de nagy meglepetésre még a Liquid is bekerült közéjük. Ezen nevekhez képest furcsa, de a pontok így működnek, hogy a Vitality vagy a Heroic csupán a play-inből kezdenek. Mellettük ebből a szakaszból indul az Astralis, az Outsiders, a BIG, a MOUZ, az Order, a Movistar Riders, a Complexity, a GODSENT, a TYLOO, a Spirit, az MIBR, az Imperial, a Sprout és a paiN is. 

Az IEM Köln versenyét július 7-17-ig természetesen élőben, magyar nyelven közvetíti az Esport1TV.

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!