R6S: Késni fog az Operation Vector Glare

R6S: Késni fog az Operation Vector Glare

Rainbow Six Siege játékosok már izgatottan várják a hivatalos megjelenését az új szezonnak, azonban úgy néz ki, hogy el kell tolni a dátumot.

Az előző hetekben PC játékosoknak már volt lehetőségük kipróbálni az új szezont és újdonságait teszt szerveren. Úgy néz ki, hogy a visszajelzések nem voltak túl fényesek ugyanis rávették a fejlesztőket arra, hogy megváltoztassák a Year 7 timeline-t. 

Ubisoft szerint a tesztelés végeztével komoly hibákat találtak, amik a játékélményt erősen befolyásolják. Ennek következményeként eldöntötték, hogy eltolják a megjelenését éles szervereken.

Mikor várható végül az új Operation?

Idáig a fejlesztők még nem osztottak meg információt az új dátumot illetően. Valószínűleg a közeljövőben várható a bejelentés, és erről az Esport1.hu-n első kézből értesülhettek. 

Ubisoft nem osztotta meg azt sem, hogy mi a probléma egész pontosan az Operation Vector Glare-rel. Több játékost felbosszantott ez a kevés információ, de voltak akik elfogadták, hogy egy új szezon bevezetése nehezebb mint azt néhányan gondolnák.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!