Ekkor rajtol a lehengerlő F1 Manager 22

Ekkor rajtol a lehengerlő F1 Manager 22

Megjelenési dátumot és gameplay videót kapott az F1 Manager 22 egy tegnapi prezentáció során. Továbbá kiderült, hogy az előrendelők öt nappal korábban belevághatnak a csapatfőnökök életébe.

Augusztus 30-án jelenik meg az F1 Manager 22 – jelentette be a Frontier Developments. A fejlesztők egy prezentációt tartottak a játékról tegnap este, ebben egy gameplay videót is láthattunk. De az is kiderült, hogy az előrendelők milyen bónuszt kapnak: 10%-kal olcsóbban vehetik meg az egyébként 54,99 eurós játékot, valamint öt nappal korábban, augusztus 25-től férhetnek hozzá.

A játékot a korábban kiadott képek és információk alapján már elemezgettük egy ízben, de egy igen részletes játékmenet videóból, valamint a prezentációból most újabb információk derültek ki. A grafikától és a beígért közvetítési élménytől kezdve számtalan kezelőfelületet megismerhetünk, illetve a taktikák kezelését és a véletlenszerű eseményeket is láthatjuk mozgás közben. Nagy újdonság továbbá, amiről ezidáig nem beszéltek a fejlesztők, hogy a pilóták valódi rádióüzeneteit ollózták össze a velük történő kommunikációhoz, ezzel még autentikusabbá téve a csapatfőnöki élményt.

Az F1 Manager 22 PS4-re, PS5-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra és PC-re érkezik.

Borítókép: Formula 1

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!