Hivatalos: Október elején érkezik az Overwatch 2 korai hozzáférése!

Hivatalos: Október elején érkezik az Overwatch 2 korai hozzáférése!

A Blizzard mindemellett leleplezte a játék következő karakterét is.

Az este tartják az Xbox & Bethesda Games eseményt, mely során temérdek újdonságot jelentettek be. A helyzet éppen úgy áll, hogy a Microsoft felvásárolja az Activision-Blizzardot, így a programban helyet kapott az Overwatch 2 is és bejelentették, hogy a játék október 4-én lép korai hozzáférésű fázisba. A stúdió mindemellett ismét megerősítette, hogy a PvP mód ingyenes lesz, live service elemekkel kiegészítve, továbbá új pályák és karakterek várnak ránk, köztük egy új tank, a Junkerqueen, aki az alábbi bejegyzés videójában is feltűnik. 

Érdekesség, hogy a hivatalos sajtóközleményben az szerepel, hogy az eredeti Overwatch tulajok, akik 2022 június 23. előtt megvásárolták a játékot, jogosultak a Founder's Pack csomagra, melyben egyedi ikon, továbbá a Jester Sombra és a General Doomfist skin, illetve más, eddig be nem jelentett exkluzív kozmetikai cuccok találhatóak. Az alábbi képen jobban szemügyre vehetitek a két hőskinézetet. 

A játék egyébként néhány nap múlva hallat magáról ismét, ugyanis június 16-án, este 7 órától tartják a nagy leleplező eseményt a hivatalos YouTube csatornán és Twitchen. A fejlesztők előreláthatólag az új bétateszt időpontját, illetve az érkező új tartalmakat mutatják be nekünk, továbbá bővebben beszámolnak majd az Overwatch 2 megjelenésének idővonaláról. Ti várjátok már a játékot? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!