Befutott Junker Queen eredettörténete és animációs rövidfilmje!

Befutott Junker Queen eredettörténete és animációs rövidfilmje!

Az Overwatch 2 következő karaktere előreláthatólag októberben érkezik meg a játékba. 

Az elmúlt néhány hónapban igencsak felkavarta az állóvizet a Blizzard az Overwatch 2 körül, ugyanis hosszú évek várakozása után végre valahára megérkezett az első bétateszt, továbbá a fejlesztők elismerték, hogy hiba volt sötétben tartani a játékosokat. Az információáradat megkoronázásaként tegnap egy igencsak kimerítő fejlesztési naplóval jelentkezett a stúdió, melyben bemutatták a játék következő hősének számító Junker Queen eredettörténetét. A korábbiaktól eltérően ezúttal nem egy komor, szívbemarkoló storyt kaptunk, hanem a karakterhez stílusához passzoló zenés kavalkádot, amit az alábbi videóban tudtok megtekinteni. 

Mindemellett a stúdió közzétette Junker Queen teljes értékű animációs rövidfilmjét is és huh, a készítők nem viccelnek, legyen szó az érzelmi lökésről, vagy az eszeveszett akcióról. A történet szerint Odessa "Dez" Stone az ausztráliai élt családjával Junkertownban, azonban a város vezetője száműzte őket a sivatagba, hogy ott vesszenek oda. Odessa túlélte a megpróbáltatásokat és bosszút esküdött és 13 évvel később belépett az arénába, hogy elégtételt vegyen. Na de nem is szaporítanám tovább a szót, jó szórakozást! 

Junker Queen egyébként előreláthatólag Október 4-én debütál az Overwatch 2 korai hozzáférésű változatában, viszont benne van a pakliban, hogy feltűnik majd a bétatesztek során is. A rövidfilmek alapján nektek hogy tetszik a karakter? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!