Vízalatti pálya megjelenésével veszi kezdetét a VALORANT ötödik nagy epizódja

Íme a részletek a VALORANT Episode 5, Act I-ről!

Félévente egy új nagy fejezet, az az epizód veszi kezdetét a VALORANT világában, mely a klasszikus act kezdeteknél nagyobb horderejű újdonságokat, a háttértörténet folytatását hozza magával. A Riot Games lerántotta a leplet a játék legújabb pályájáról, Pearlről!

Ahová nem süt le Nap

A játék története szerint az új térkép, Pearl az Omega Földön található, az éghajlatváltozás miatt özönvíz sújtotta város. Az eredmény egy ismerős koncepció, egy város egy búra alatt. 

Icebox, Breeze és Fracture után egy kicsit egyszerűbb térképet akartunk készíteni. Pearl nem rendelkezik ajtókkal, teleportáló kapukkal, nincs mobilitási támogatása. Amit kapunk az valami megtévesztően egyszerű stratégiai szempontból, ennek ellenére van benne néhány csavar.” – mondta Joe Lansford, tervező.

A dizájnt illetően rengeteg ihletet adott a fejlesztőknek Portugália építészete, sőt a portugál kultúra néhány konkrét eleme is visszaköszön majd. Honi festők dobták fel műveikkel a falakat, és egy klasszikus portugál fado zenét is megjelentet a Riot Games.

A Riot mindenkire gondol

Az új pálya mellett új Battle Pass is érkezik, melynek legérdekesebb kiegészítői mindig a megszerezhető fegyver skinek. Három skincsalád érkezik a játékba, és mindegyikkel más célja volt a Riot Gamesnek. A Shimmer a csillogást képviseli, és elég változatos ahhoz, hogy bármilyen kombinációhoz passzoljon.



A Spitfire azokat a játékosokat testesíti meg, akik csak nyomják a W-gombot és azt szeretnék, hogy a fegyvereik is ezt tükrözzék.

A Task Force 809 egy taktikus, technológiát tükröző, de mégis elegáns vonalat képviselő alkotás.

A Battle Pass ára ezúttal sem változik, 1000 Valorant Pointsba kerül.

Tűzben edzették, pusztításban kovácsolták

Az új felvonás induló kinézete a játék shopjában a Prelude the Chaos nevet kapta, nem véletlenül. Az összetett formavilágú, nagy erőt sugalló, nagy pusztításra képes fegyverek megjelenését Chris Stone (“fragloser”), művészeti vezető arena shooter játékok iránti szeretete ihlette. Ezen csomag elsődleges feladata átadni, hogy milyen érzés lehet egy démon, vagy egy fejlett idegen faj hatalmát birtokolni.

A Prelude the Chaos pack az új pályával és új Battle Pass-szal egyetemben június 22-én érkezik meg a játékba.

Kövess Minket!