Egymillió dollárt kér a Virtus.pro YEKINDARért?

Egymillió dollárt kér a Virtus.pro YEKINDARért?

A BLAST Premier tavaszi döntőjén adott nexa interjút az OG újjáépítéséről, amiben elmondta, miért nem YEKINDAR vagy jks csatlakozott hozzájuk.

Az OG nemrég építette újjá csapatát, valde és niko helyére érkezett két fiatal játékos, NEOFRAG és F1KU. Ám az eredeti pletykák szerint két nagyobb névvel tárgyaltak és nexa most elárulta a Pleynek, hogy azok az üzletek miért estek kútba. YEKINDARért állítólag egymillió dollárt kér a Virtus.pro, amit az OG egyszerűen nem tudott kifizetni, jks pedig nem akart csatlakozni hozzájuk. Az ausztrál ezt az interjút hallva kiegészítette, szerinte arról volt szó, hogy pontosítást kért a csapatról az OG-től, de ők inkább más játékosok mellett döntöttek.

„Alapvetően YEKINDARt próbáltuk megszerezni, de a kivásárlási ára valahol egymillió körül volt, ezért nem lehetett róla szó. Próbáltuk jks-t is, de ő nem akart csatlakozni hozzánk, onnantól pedig NEOFRAG és F1KU voltak a legjobb választások szerintem a többi elérhető játékos közül. Nem voltak olcsóak, ki kellett fizetni értük is, amit. De nem engedhettük meg magunknak YEKINDARt, jks-t pedig nem érdekelte a lehetőség.” – mondta nexa.

Erre reagált jks, aki szerint „voltak beszélgetések, de az eredeti tervük megváltozott” – itt minden bizonnyal YEKINDARra gondol, aki miatt érdekes projektnek tűnt az OG. Majd folytatta: „Több információt kértem a felállásról, mielőtt döntést hoztam volna és más játékosokat választottak. Ennek ellenére a legjobbakat kívánom nekik az új csapatukkal.”

Borítókép: PGL

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!