s1mple megtartaná sdy-t Kölnre is

s1mple megtartaná sdy-t Kölnre is

Két hét múlva indul az IEM Köln és s1mple szerint a tanulékony sdy remek választás lenne azon a versenyen is a BLAST Premieren látottak alapján.

Domináns teljesítmények után a NAVI lett a BLAST Premier tavaszi bajnoka, ami külön izgalmas annak fényében, hogy új irányítóval érték el ezt a teljesítményt, valamint sdy személyében egy beugróval. A verseny előtti sajtótájékoztatón s1mple még nem igazán tudta eldönteni, hogy sdy milyen játékos és meddig maradhat velük, ám a győzelem mámorában már azt nyilatkozta, „remélem Kölnben is ő játszik”.

S1mple-t az elemzőasztalon kérdezték a csapatról, itt örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy ilyen szinten tudtak játszani a körülmények ellenére is.

„Mi még mindig egy csapat és egy szervezet vagyunk, akik bármilyen trófeát készek megnyerni. Jó munkát végeztünk, különösen a kevés felkészülés és az új játékos fényében. Nagyon jó CS-t játszottunk, főleg a FaZe ellen, de ma is jók voltunk.” – mondta s1mple.

Ezt követően arról beszélt az ukrán játékos, hogy „mindig szép dolog versenyeket nyerni, de különösen az, ha tudod, hogy egy hetünk volt felkészülni”, majd azt mondta, „elképzelhetitek, hogy többre vagyunk képesek ezekkel a játékosokkal”. ElectroNic irányítói debütjéről is áradazott, szerinte „bármely irányító eszén képes túljárni”. De sdy-t is kiemelte, aki az OG és a Vitality ellen is kulcsfontosságú köröket hozott a csapatnak, szerinte „nagyon nyugodt srác és kész tanulni, tudja hogyan hallgasson emberekre”. Éppen ezért gondolja azt s1mple, hogy az IEM Kölnön is érdemes vele indulnia a NAVInak.

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!