Hirdetés

Akciófigyelő: Már töltheted ingyen az egyik legjobb partijátékot

A battle-royale műfaj újraértelmezéseként robbant be a köztudatba, most nulla forintért a tiéd lehet!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Valorant East: United

Vegatables vs. Auristralis

Esport1 Podcast

Mi lesz veled FIFA?

Hirdetés

Májusban jelentette be a Mediatonic, hogy legnépszerűbb játékuk hamarosan "free to play" modellre vált. A Fall Guys: Ultimate Knockout az elmúlt évek egyik legnagyobb durranása volt, milliók követték valamilyen formában az abszurd battle-royale-t. A multiplayer őrület a legnépszerűbb streaming platformokon gyorsan meghódította a toplistákat, azonban az utóbbi hónapokban látványos mélyrepülésbe kezdett. A fejlesztők úgy reagáltak erre, hogy megegyeztek az Epic Games Store-ral az exkluzivitásról, ahogy azt korábban a Psyonix tette a Rocket League-gel. PC-n kizárólag erre a platformra tudjátok megszerezni teljesen ingyen a Fall Guyst, emellett PlayStation 4-re és 5-re, Xboxra és Nintendo Switchre érhető el mostantól nulla forintért a program.

Fall Guys - Free for All

Természetesen azok sem maradtak üres kézzel, akik korábban megvásárolták a játékot. A fejlesztők egy speciális Legacy Packkel készültek nekik, amelyben egyedi jelmezek, névtábla és az első szezon Season Passe lapul. Szintén jól jártak azok, akik előregisztráltak az új szezonra, ők exkluzív jutalmakban részesültek. Bevezették emellett a Show Bucks fizetőeszközt, amellyel az új Season Passt vásárolhatod meg. A platformok közötti játék lehetősége miatt sem kell izgulnod, a PS-es, a PC-s és az xboxos haverokkal bármikor egy mérkőzésbe tudsz csatlakozni.

Végül, de nem utolsósorban a fenti játékmenetvideóból már kiderülhetett számodra, hogy számos új pálya (Hex-a-Ring, Speed Circuit, Volleyfall stb.) és akadály (Jump Ropes, Bouncy Floors és Blast Balls) vár azokra, akik elindítják most a régi-új Fall Guyst.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te megvetted már korábban a Fall Guyst?

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • centre_syrup 15 napja
  GG
  0 0 Válasz
 • noni76 14 napja
  gg
  0 0 Válasz
 • simonjanos 12 perce
  kicsi esély hogy játszok majd vele de ide vele#2. XD
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés