Hirdetés

Képregények borító hőseként elevenednek meg a VALORANT ügynökök

Kezdetét vette a VALORANT Episode 5, Act I. sorszámozású szezonja, a Riot Games pedig több újdonsággal is készült a játékosoknak. Érkezett egy új pálya, egy új animációs videó, a játék története pedig tovább bonyolódik.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Valorant East: United

Vegatables vs. Auristralis

Esport1 Podcast

Mi lesz veled FIFA?

Hirdetés

Az új szezon mindig elhoz magával egy friss Battle Pass-t is, ezúttal viszont a Riot Games egy teljes mértékben ingyenes, sztori orientált extra bérlettel és eseménnyel is készült, kezdetét vette a Crossover Pass Event. A játékosok két új title-t, három player cardot és két radianite szintet szerezhetnek meg.

„Az elsődleges cél az volt, hogy létrehozzunk néhány kulcsfontosságú képi elemet a történet megerősítésére, amelyeket nagyban inspirált maga a PEARL-térkép. A játékosok nem tudnak túl sokat az Omega Föld részéről ebben a konfliktusban, de az eddig látottak alapján könnyű lenne feltételezni, hogy ők a rosszfiúk. Mi mással lehetne ezt az előítéletet jobban megfordítani, minthogy az Alfa-csapatot egy olyan szobába dobjuk, amely szó szerint tele van az Omega-oldal hősies képeivel?”mondta Mike Berry, videó rendező.

A Crossover Pass event június 22-én veszi kezdetét és három héten keresztül, egészen július 13-ig tart!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés