Hirdetés

R6S: Érkezik az új Jackal Six Major Bundle

Az August Major újra visszatér Európába, ezzel együtt pedig új kinézetet is kapunk.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EU Masters 2022 Summer

Csoportkör - GameWard vs. Dusty

Esport1 Podcast

Kiszivárgott a GTA 6, kellemetlen helyzetben a Rocktar Games!

A videójátékok történelmének alighanem az egyik legnagyobb szivárgását veséztük ki!

Hirdetés

Kis kavarodás után élessé vált múlthéten az Operation Vector Glare, ami rengeteg új tartalmat hozott az R6S-be. Nincs azonban megállás, a boltba még ezen felül is érkeznek újdonságok.

Igaz, nem övezte túl nagy hype, de Rainbow Six Siege-ben elérhetővé vált egy teljesen új Major EU bundle, méghozzá Jackalhez. Pedig kifejezetten érdekes a csomag. Miután elvetették azt az ötletet, hogy az Egyesült Arab Emírségekben tartsák a következő Majort, kiderült, hogy Európában kerül megrendezésre. A pontos helyszín még nincs meghatározva, azonban Jackal spanyol származása kapcsán, Spanyolország jó tipp lehet. Általában az az operátor van kiválasztva aminek a származási helye megegyezik a Major helyszínével.

Hogy néz ki az új bundle? 

A Jackal Six Major EU bundle pontosan azokat tartalmazza, amiket általában egy bundle szokott. Egy új skint a C7E fegyverre és outfit skint magára az operátorra. Megtalálható benne egy új operátor-háttér is, amit töltőképernyőn tudtok használni. 

Ez a csomag 1200 R6 creditbe kerül. Vásárlásával egyfajta pluszként segíted a Rainbow Six Siege e-sport ágát, ugyanis 20%-a a csomag árának a különböző e-sport csapatok között kerül szétosztásra. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés