R6S: Érkezik az új Jackal Six Major Bundle

R6S: Érkezik az új Jackal Six Major Bundle

Az August Major újra visszatér Európába, ezzel együtt pedig új kinézetet is kapunk.

Kis kavarodás után élessé vált múlthéten az Operation Vector Glare, ami rengeteg új tartalmat hozott az R6S-be. Nincs azonban megállás, a boltba még ezen felül is érkeznek újdonságok.

Igaz, nem övezte túl nagy hype, de Rainbow Six Siege-ben elérhetővé vált egy teljesen új Major EU bundle, méghozzá Jackalhez. Pedig kifejezetten érdekes a csomag. Miután elvetették azt az ötletet, hogy az Egyesült Arab Emírségekben tartsák a következő Majort, kiderült, hogy Európában kerül megrendezésre. A pontos helyszín még nincs meghatározva, azonban Jackal spanyol származása kapcsán, Spanyolország jó tipp lehet. Általában az az operátor van kiválasztva aminek a származási helye megegyezik a Major helyszínével.

Hogy néz ki az új bundle? 

A Jackal Six Major EU bundle pontosan azokat tartalmazza, amiket általában egy bundle szokott. Egy új skint a C7E fegyverre és outfit skint magára az operátorra. Megtalálható benne egy új operátor-háttér is, amit töltőképernyőn tudtok használni. 

Ez a csomag 1200 R6 creditbe kerül. Vásárlásával egyfajta pluszként segíted a Rainbow Six Siege e-sport ágát, ugyanis 20%-a a csomag árának a különböző e-sport csapatok között kerül szétosztásra. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!