Rainbow Six Siege: A játék legtöbbet bannolt operátorai

Rainbow Six Siege: A játék legtöbbet bannolt operátorai

Ha a te kedvenc operátorod is a listán van, lehet érdemes más opción elgondolkodni.

Rengeteg játszható karaktere van már az R6S-nek, melyek mind ranked, mind unranked játékmódban fontos szerephez jutnak. Egy jó operátor pick meccseket dönthet el, ahogy egy erős tiltás is. De vajon melyek azok az operátorok, akiket a legtöbbször kitiltanak a játékból?

Minden meccsen a csapatok bannolnak egy támadót és egy védőt. Általában azokat választják akik a legkönnyebben megakadályozhatják a kiválasztott stratégiát, akik a legnagyobb veszélyt jelentik a győzelmükre. A számok pedig nem hazudnak, íme a legtöbbször bannolt operátorok.

Támadóban magasan Thatcher vezeti a listát. A platinum és afölötti rankban játszott meccseken 88%-ban kibannolják őt. Ez nem meglepetés, tekintve a gadgetjét, amivel bármilyen más eszközt ki tud kapcsolni 10 másodpercre. Thatcher jelenléte a támadók számára mindig egy jó hír. 

A lista második helyét Jackal foglalja el, az ő szkennerjével ugyanis a védők lábnyomát és pontos helyzetüket lehet követni. Ellehetetleníti a roamingot, ezzel pedig sok játékos tartja őt a második legfontosabb tiltásnak. A harmadik helyen nincs operátor, ugyanis a játékosoknak lehetősége van arra, hogy senkit ne tiltsanak. Ezek után kis különbségekkel jön Montagne, Finka, Osa, Nomad, Maverik, Ace, Blackbeard, Flores, Hibana és Nokk.

Védő oldalon Mira vezeti a listát, igaz nem olyan nagy százalékban mint Thatcher. A Mira ablakokon keresztül könnyen rá lehet látni a támadókra, míg számukra ez nem lehetséges. Attól függetlenül, hogy mennyi counter, mennyi válasz létezik rá, még mindig messze az egyik legerősebb gadget a védők oldalán. 

Valkyrie a második a listán függetlenül a nemrégiben őt ért nerftől ami a kameráit is érintette. Kaid a harmadik, itt a bann kihagyása csak a negyedik helyen van. Őket követi sorban Clash, Kapkan, Melusi, Azami, Echo, Ela, Caveira és Jager.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!