R6S: Ki lehet a következő operátor?

R6S: Ki lehet a következő operátor?

Hivatalos infó még nincs róla, de néhány leaknek köszönhetően vethetünk rá egy pillantást.

A Year 7 Season 2 nemrégiben került be az éles szerverekre, aminek köszönhetően elérhetővé vált egy új Team Deathmatch pálya és egy teljesen új operátor. Sens ugyan nem érte el azt a szintet amit várt tőle a közösség, a legtöbben már inkább a következő karaktert várják. 

Ki lehet a következő operátor Rainbow Six Siegeben?

A Ubisoft egyelőre semmilyen információt nem közölt az új operátorral kapcsolatban, de a leleményes játékosoknak köszönhetően láthatunk néhány képet róla és akár egy lehetséges loadout-ot is. 

Egy belsős, magát meg nem nevező ember megosztott pár infót az új karaktert illetően. A neve Grim, akinek a gadgetje nanobotok sokaságát engedi szabadjára, amik az ellenfélbe kapaszkodnak, ha azok átsétálnak rajtuk.  Azt ugyan nem tudjuk, hogy ezek után mi történik az ellenfelekkel, cserébe viszont két képet is találhatunk róla.

Íme pár nem hivatalos kép Grimről:

Grim lehetséges loadoutja:

  • SG 552 Commando Assault Rifle
  • SG-CQB pump-action shotgun
  • P9 pistol

Mit tudunk róla eddig?

Mivel még nincs bejelentve, ezért a kinézetén és lehetséges gadgetjén kívül nem sokat. Korábbi leakek szerint szingapúri származású lehet, ez pedig jelentheti akár azt is, hogy tagja lesz a NightHaven zsoldos csapatának. 

Grim sebessége hármas életereje pedig egyes, ez pedig egy olyan védőnek a jellemzője, aki inkább hátul marad site-on és a nanobotjaival értékes információt szerez az ellenfél csapatáról. 

Mikor érkezik Grim a játékba?

Ha Grim valóban érkezik, akkor az a logikus ha a Year 7 Season 3 részeként kerül be. Ha Ubisoft továbbra is követi az eddig megszokott mintát, akkor ez szeptember környékét jelenti. 

Neked mi a véleményed ezekről a leakekről? Szívesen játszanál egy hasonló karakterrel? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!