R6S: Ennyi játékos lett kitiltva az új anti-cheat frissítés óta

R6S: Ennyi játékos lett kitiltva az új anti-cheat frissítés óta

Júniusban az új szezonnal új anti-cheat frissítés is érkezett, íme mennyire volt hasznos.

A héten megérkezett az új anti-cheat update a Rainbow Six Siege-hez, amit rengeteg játékos már tűkön ülve várt. Erről egy tweet posztban számolt be az Ubisoft, amiben pontos számokat is megemlítenek.

Hány csaló lett kibannolva 2022 májusában?

A Twitter posztban bemutatott statisztikák alapján megállapítható, hogy 5500 és 6000 közötte tehető a tiltások száma májusban. Ez egyébként kicsit kevesebb az előző hónapokhoz képest, amit okozhat az alapvetően kevesebb csaló jelenléte a játékban vagy valamelyik Battleye-hoz köthető probléma.

Nemrég történt javítások a csalók ellen

A Ubisoft elmagyarázta azt is, hogy milyen úton-módon próbálják kiszorítani a csalókat a játékból. A legfrissebb javítások több különböző csalásra kínálnak megoldást:

  • csapattárs instant megölése
  • végtelen töltény
  • csapattárs megölése nem számít team killnek
  • lövés fegyver nélkül

A fejlesztők elmondása szerint, továbbra is azon fognak dolgozni, hogy több pontot adhassanak ehhez a listához. Ez eltarthat kis ideig", de a frissítések egyből elérhetőek lesznek, ahogy végeznek vele. 

A fejlesztők ugyanakkor arra ösztönzik a játékosokat, hogy használják a bejelentő rendszert a játékon belül. A játékosok küldhetnek videó vagy kép alapú bizonyítékot, megemlítve a játékos nevét és felhasználói ID-ját, valamint a dátumot és időt amikor az incidens történt. A Ubisoft emberei pedig így jóval könnyebben és effektívebben kaphatják el a csalókat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!