Öt friss, AAA-kategóriás játék, amire most nagyon olcsón csaphatunk le

Öt friss, AAA-kategóriás játék, amire most nagyon olcsón csaphatunk le

Öt olyan játék, amely nem olcsó az alapárát tekintve, ám most akciósan juthatsz hozzájuk.

Csütörtökön este elindult a nyári leárazás a Steamen, amelynek keretein belül rengeteg cím kap akár óriási akciót. Így a kedvenc játékaidat az eredeti ár töredékéért vásárolhatod meg két hétig. Mindenkinek, aki szeret videojátékokkal játszani, érdemes lehet körülnézni a piacon, mert valószínűleg talál olyan ajánlatot, ami megtetszik neki. Azonban mi most mutatunk öt olyan játékot, amelyen érdemes lehet elgondolkodni, ha még nem vetted meg.

Cyberpunk 2077

A CD PROJEKT RED játéka 2020 végén jelent meg óriási hype-ot követően. Elsőre óriási bukás lett, mivel rengeteg bugot tartalmazott. Hiába vásárolták meg rengetegen, hatalmas volt az elégedetlenség vele kapcsolatban. A döcögős kezdést követően azonban a hibák többségét orvosolták. Ettől pozitív irányba változott a játékélmény, így már nem ördögtől való ötlet, ha valaki szeretné kipróbálni. Most ezt féláron megteheti, az 50%-os leárazást követően 29,99 euróba kerül.

Red Dead Redemption 2

A Rockstar Games nagy sikerű western játéka már közel három éves, ennek ellenére továbbra is nagy népszerűségnek örvend. A nyílt világú kalandjáték alapverziója 50%-os kedvezményt kapott, így 29,99 euró, míg az Ultimate Editiont 60%-kal olcsóbban vásárolhatjuk meg 35,99 euróért. Amennyiben úgy döntesz, hogy megveszed, akkor nem csak az offline, hanem az online tartalmakhoz is hozzáférést kapsz.

Forza Horizon 5

Természetesen a száguldás szerelmesei sem maradhatnak ki. Több tízezer értékelés után is nagyon pozitív a játékosok véleménye a Playground Games autóversenyzős játékáról. Az előző két játéknál kisebb kedvezményt kapott, 20%-ot, így az alapverzió is 47,99 euró. Ugyanilyen mértékben árazták le a Deluxe (63,99€) és a Premium (79,99€) Editionöket is. Amennyiben tehát szeretnél végigsuhanni Mexikó vidékein a világ leghangosabb, leggyorsabb és legszebb járgányaival, ez egy remek alkalom erre.

Sniper Elite 4

Szeretnél borsot törni a fasiszta olaszok és náci németek orra alá? Szeretnéd, hogy hamarabb véget érjen a második világháború? Most megteheted! A Sniper Elite 4 egy viszonylag régebbi játék, már 2017 óta elérhető, de még mindig remek szórakozást nyújt. Most ez a cím is része a nagy nyári leárazásnak, ráadásul egészen elképesztő, 90%-os kedvezményt kapott. Így mindösszesen 5,99 euróért a tietek lehet!

A Plague Tale: Innocence

Nemrég jelentette beFocus Entertainment, hogy október 18-án érkezik a játék folytatása, amely a Requiem címet kapta. Azonban addig még van hátra közel négy hónap, így aki eddig nem játszott az első résszel, most jó áron megteheti. 80%-os leárazást kapott, így mindössze 7,99 euróért már meg lehet vásárolni. Érdemes lecsapni rá, a hangulata, a története és a játékmenet is magával ragadó, esetenként hátborzongató. Egyengesd a testvérpár Amicia és Hugo útját a patkányok segítségével, és járj túl az ellenfél eszén!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyiket szereted a legjobban az alábbiak közül?

  • 25 %
  • 6 %
  • 19 %
  • 19 %
  • 0 %
  • 31 %