K&H MNEB LoL: Összecsap Frenna és Regostern, újabb két csapat búcsúzik a rájátszástól

K&H MNEB LoL: Összecsap Frenna és Regostern, újabb két csapat búcsúzik a rájátszástól

Két darab Bo3-ban mérkőznek meg az alsó ágon a még versenyben lévő csapatok.

Utolsó hetére fordult a K&H MNEB égisze alatt megszervezett Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H nyári minor kupájának rájátszása. Két csapat, a Békéscsabai Esport Egyesület és a Tensei Esports Club már nincs versenyben, hozzájuk csatlakozik még két együttes a mai nap. Az Idézők szurdokában, a 12.12-es frissítésen először az Afterglow Esports Egyesület és a Golden Fox Esport, majd az Illés Akadémia Spirit és a Team Plague csap össze.

18:00-tól Afterglow Esports Egyesület vs Golden Fox Esport

Remekül kezdték Mászó Csirkéék a kieséses szakaszt, ugyanis a nevek alapján akár a végső győzelemre is esélyes Tensei Esports Clubot küldték le alsó ágra 2-1-gyel. A Wonder Stag Esports ellen azonban elfogyott a lendület, Soráék dominanciáját mi sem mutatja jobban, hogy egy meccsen két Pentakillt szereztek. A tegnapi Clashen Grizenonék mini-tornagyőzelmet arattak, jó előjelekkel várhatják a GF elleni Bo3-at. Yaztromék számára az lehet a cél, hogy valahogyan hatástalanítsák Aledost, aki eddig többször villogott a kupán. Hiponix és Edru hatalmas tapasztalata és nagy hősmedencéje sokat jelenthet, hogy a GF tavasz után ismét a legjobb négy közé jusson a kupasorozatban.

~20:30-tól Illés Akadémia Spirit vs Team Plague

Amint vége az AGW vs GF-nek, azonnal kezdődik a másik alsó ági elődöntő. Az IAS teljesen magyar ötössel próbálja megállítani azt a Team Plague-et, akik váratlanul sima vereséget szenvedtek az első körben a WSE-től, hogy utána egy fordulatos szériában, Regostern és Viggo vezetésével kiejtsék Pareszéket. Mivel mindkét együttes rendelkezik veterán játékosokkal (Frenna, Palacsinta, Kubu, Sk1nzor és Regostern), ezért az aktuális forma és a jobb kommunikáció lehet az, amely eldönti ezt a Bo3-at. Az első V4-en 3-4. helyen végző RIFT lövészét mindenképpen hatástalanítania kell a tavaszi minor kupa győztesének, a másik oldalon Kubu megállítása lehet az egyik legfontosabb feladat. Egy izgalmas, a magyar LoL-e-sport kedvelőinek igazán pikáns ütközetre van kilátás, amely eldönti, hogy melyik lesz a negyedik búcsúzója a versenyfutásnak.

A K&H-MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik két csapat jut be az alsó ági döntőbe?