Fortnite: Megérkezett a Firework Flare Gun

Fortnite: Megérkezett a Firework Flare Gun

Megérte ennyire várni?

Érkezett már pár új tárgy az évadban, azonban a season előzetesében is megjelenő Firework Flare Gunt különösen várták a játékosok, és a mai napon ezt is megkapták. Hetek óta mentek a találgatások, hogy vajon milyen is lesz, a leakerek pedig már kész koncepciókkal álltak elő. Az előzetes hírekkel ellentétben csupán egy unvault történt, kisebb kozmetikai változtatásokkal.

A tűzijátékot szóró fegyver igazából csak a Flare Gun más kinézettel rendelkező verziója, amelyet mostantól megtalálhatunk a földön, a ládákban és a droppokban is. Alapvetően egy jó tárgyról van szó, de mindenki valami újdonságra számított. Ezenfelül egy hét erejéig a szintén nemrég bekerült Ripsaw Launchert is megszerezhetjük az előbb említett módokon – amúgy csak a Logjamtől északra gyárban juthattunk hozzá a falról.

A szivárogtatók szerint további két olyan fegyver van, ami még mindenképp bekerül a szigetre a season folyamán. Természetesen tartogathat az Epic meglepetéseket, és hétről hétre derülhetnek ki újabb információk a játék menetével kapcsolatban, amik felülírják az eddig gondoltakat.

Nektek mi a véleményetek a Firework Flare Gunról? Zavaró, hogy igazából a Flare Gun csak más köntösben vagy szerintetek jól sikerült az új verziója?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Használtátok már a Firework Flare Gunt?

  • 58 %
  • 42 %