Az új Battlefielddel egyedül is játszhatunk majd

Az új Battlefielddel egyedül is játszhatunk majd

Megszakad az a sorozat, miszerint csak multiplayer játékmódokat tartalmaznak a Battlefield játékok.

Unod már a többjátékos módokat? Esetleg nem jött be különösebben a játékélmény? Akkor jó hír számodra, a következő Battlefield minden bizonnyal egyjátékos kampányt is tartalmazni fog.

Reméljük az EA és a DICE ezúttal egy jobb játékkal fognak előrukkolni, mint a Battlefield 2042, és a következő címnél nem fogják a játékosok visszakövetelni a vételárat. A megjelenésére még éveket kell valószínűleg várni. Hogy ezt mire alapozzuk?

Ugyan a 2042 is javult a kiadása óta, csak másokkal tudunk benne játszani. Ezen szeretne változtatni az EA (látva a mérsékelt sikereket az elmúlt években, nem meglepő a szemléletváltás), és meghirdettek emiatt egy állást. Olyan tervezési igazgatót keresnek a seattle-i stúdiójukba, akinek legalább tíz év szakmai tapasztalata van igazgatói szinten, vagy nagycsapat-vezetői szerepkörben játékstúdiókban. Feladata lesz a Battlefield alapelveit elsajátítani, majd ezeket beépíteni a következő egyszemélyes kampányba, hogy az minél jobb és hitelesebb játékélményt nyújtson. A Seattle-ben található stúdiót egyébként az a Marcus Lehto vezeti, aki tavaly csatlakozott a vállalathoz azzal a konkrét küldetéssel, hogy bővítse a játék narratív oldalát is, hogy minél izgalmasabb történeteket kapjunk.

A pozíciót már februárban meghirdették, ám mind máig betöltetlen maradt, így elég valószínű, hogy a következő játék, és vele a solo kampány nem a következő hetekben fog megjelenni. Ennek ellenére bizakodóak vagyunk, és reméljük jó sül el ez a projekt.

Szoktál játszani a Battlefield 2042-vel?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszene ismét egy egyjátékos kampány?

  • 40 %
  • 60 %