Fortnite: Földönkívüliek érkeztek – Retro Emote

Fortnite: Földönkívüliek érkeztek – Retro Emote

Védd meg a galaxist! 

A júniusi hónap elején érkezett meg a várva várt PAC-MAN együttműködés, amely során az Item Shopban megvásárolhatóvá vált a PAC-MAN Back Bling – 5 különböző változattal – és a PAC-Brained Emote, amivel a karakterünk az ismert videójátékkal játszik. Ahhoz képest, hogy outfit nem érkezett ezzel a retro együttműködéssel, nagy sikert ért el a játékosok körében. 

A mai napon visszatértek az Item Shopba egy további old school emote társaságában, ami az idősebb korosztály számára biztosan ismerős.

Az Epic az előző együttműködés sikerén felbuzdulva, elhozta nekünk a GALAXIAN hangulatjelet, amivel a karakterünk az 1979-es Galaxian arcade retro játékot játssza  a PAC-Brained Emote-hoz hasonlóan. 300 V-Bucks-ért vásárolhatjuk meg.

Elképesztő, hogy már heti szinten jönnek a különbnél különb kollaborációk, amelyekről akár le is maradhatunk, ha nem vagyunk elég körültekintőek. A héten érkezett Fall Guys együttműködéssel például ingyen skint is szerezhetünk, és holnap akár további Stranger Things karakterekkel is találkozhatunk a Fortnite-ban.

Még egy hónapja sem tart a season, de már most elképesztő dolgokon vagyunk túl.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszik a GALAXIAN Emote?

  • 36 %
  • 36 %
  • 27 %