Ilyen lenne a Fortnite és a Subway Surfers bizarr keveréke

Ismét egy kiváló rajongói alkotás. 

A Fortnite már számos más játékkal került kapcsolatba a különböző együttműködések során, és a rajongóknak köszönhetően egyre több olyan alkotás lát napvilágot, amelyek kizárt, hogy az Epic által megvalósításra kerülnének. Láthattuk már a játék véres verzióját vagy éppen a Stranger Things egyik jelenetét.

Június 27-én a Fortnite tartalomgyártó Brux, közzétett a YouTube-csatornáján egy felvételt, amelyben a Fortnite és a Subway Surf ötvözését csodálhatjuk meg

A tehetséges videós modok használatával megmutatta, hogy miként festene egy menet a síneken, ha a minket üldöző rendőr – Ted Lutz –, képes lenne építeni. Ebben az esetben esélyünk sincs a menekülésre, ehelyett hamar egy dobozban találjuk magunkat. A képsorokon Brux megvillantotta a gyorsaságát, a végére pedig egy kis tánc is becsusszant, hogy teljes legyen a Fortnite hangulat.

A videót több platformon is felkapták, aminek köszönhetően összesen már 10 millió körüli megtekintést ért el. Mindig szórakoztató ha két nem igazán passzoló játékot ötvöznek, és ezáltal betekintést nyerhetünk a játékok egy bizarr verziójába.

Ti milyen kombinációra lennétek kíváncsiak? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszenek a hasonló videók?

  • 45 %
  • 36 %
  • 18 %