Továbbra is rengeteg fejtörést okoznak a csalók a Warzone-ban

Továbbra is rengeteg fejtörést okoznak a csalók a Warzone-ban

 Raven Software rengeteg energiát fordít a probléma megoldására, de ez egy lassú folyamat.

Játéktól függetlenül a csalók és a modderek (akik ezt nem építő jelleggel használják) rengeteg ideges percet, bosszankodást és fejtörést okoznak a játékosoknak. Bizonyos címekben ráadásul annyira elszaporodtak, amely teljesen megöli a játékélményt azok számára, akik nem élnek illegális segédprogramokkal. Szélsőséges esetben ezek a csalódott felhasználók tömegesen elfordulnak a játéktól, így a fejlesztők érdeke is, hogy a lehető legtisztább legyen a programjuk.

Igaz ez a Call of Duty: Warzone-ra is. A Raven Software és az Infinity Ward által fejlesztett ingyenes battle royale-ban is sok gondot okoznak azok, akik külső segítséggel érnek el sikereket. Ez a játék minden szintjét érinti, legutóbb például a népszerű Warzone-streamert, SideLogicot vádolta meg csalással a volt barátnője.

De az alkalmi játékosok körében is egy nagy probléma, és a Raven Sofware folyamatosan igyekszik orvosolni azt különböző frissítésekkel. Úgy tűnik hiába védi a játékot a RICOCHET Anti-Cheat, rengetegen átcsúsznak a rostán, pedig nemrég még egy új funkciót is kapott a szoftver, amely „lefegyverezi” a csalókat. Lényegében, amikor észleli a program őket, a fegyvereik használhatatlanná válnak.

Sajnos továbbra sem 100%-os a rendszer, valószínűleg sosem lesz az, ugyanis nem csak a játékfejlesztők finomítják folyamatosan a szoftvereiket, hanem a csalóprogram-készítők is.

Továbbra is észrevehető mennyiségű csaló van, akik pedig kiszúrják őket, azok sokszor levideózzák és közzéteszik ezeket.

Így tett az a felhasználó is, amely ráadásul azt a megjegyzést fűzte hozzá, hogy „a RICOCHET biztosan nyaralni ment a héten.”

Voltak akik kommentben megjegyezték, hogy a helyzet igencsak rossz az elmúlt hetekben, ás már-már játszhatatlan tőlük a játék. Mások azt találgatták mi motiválja a csalókat, hogy ilyen eszközökhöz nyúljanak.

Ezt én nem fogom tudni megválaszolni, nézve az ehhez hasonló klippeket, végtelenül unalmasnak tűnik így játszani, és semmilyen sikerélményt nem szolgáltat, nyerjen az illető bármennyit.

Mennyire gondolod súlyosnak a helyzetet a Warzone kapcsán?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted javult a helyzet a csalók terén a Warzone-ban?

  • 100 %
  • 0 %