Fortnite: Kellenének új építőelemek?

Fortnite: Kellenének új építőelemek?

Érdekes koncepció látott napvilágot.

A Fortnite Battle Royale-jának az építési rendszere nem igazán változott a 2018-as megjelenése óta, inkább csak kisebb módosításokat végeztek rajta – mint például a turbo build bevezetése. Szerintem a játékosok többségének eszébe sem jut, hogy fejleszteni kéne, hiszen minden olajozottan működik – többnyire –, és amit csak szeretnénk képesek vagyunk felépíteni a rendelkezésre álló elemek – padló, tető, fal és lépcső – segítségével. 

Azonban ismét akadt egy tartalomgyártó, aki elkészített a Fortnite azon verzióját, ahol további elemek is találhatóak. Mindezt egy YouTube-videó keretein belül mutatja be.

Három további lehetőséget – rámpa, fa és gömb – tett elérhetővé, amikkel eddig nem látott műveleteket hajt végre. Brux – a videó készítője – rengeteg energiát fektetett ennek a rendszernek a kidolgozásába. Ha eddig nem is gondolkodtunk új építési lehetőségeken, a videó hatására mindenki fejében megfordul, hogy lenne hová fejleszteni. 

Míg a gömb más játékosok csapdába ejtésére, és saját fedezékként is szolgálhat, a rámpa tökéletes védelmet biztosít a helyváltoztatáshoz. A legfurcsábbnak a fa tűnik, azonban az is hasznunkra lehet a közelharcok során mint zavart okozó elem.

Természetesen a fent említett opciók bevezetése sok gonddal járna, hiszen gondoljunk csak bele hány különböző gombot kéne használnunk, hogy minden lehetőséggel élhessünk a harcok során, az újonnan bekerülő hibákról nem is beszélve. Kiváló a játék jelenlegi építéses rendszere, de érdekes volt látni egy ilyen elgondolást. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kellenének ezek az elemek?

  • 25 %
  • 50 %
  • 25 %