Új, open world Terminátor játékot jelentettek be!

Új, open world Terminátor játékot jelentettek be!

Neked melyik a kedvenc Terminátor filmed?

Tegnap este végre bemutatkozott a Skull & Bones, a Ubisoft kalózos játéka, aminek egyszerűen minimálisan kell többnek lennie, mint a Sea of Thieves és máris sikeres lehet. Nem ez volt azonban az este egyetlen francia bejelentése.

Egy kisebb cég, a Nacon is bemutatta készülő játékait, olyat is amiről hallottunk már korábban és olyanokat is, melyekről még nem. Játékmenetvideót kapott a The Lord of the Rings: Gollum, bejelentették és meg is mutatták új Robotzsaru játékukat, ami már most katasztrofálisnak tűnik és bejelentettek egy új Terminátor játékot is.

Sosem voltunk elkényeztetve kimagasló Terminátor játékokkal. A legfrissebb emlékeink talán a Terminator: Resistance-ból származhatnak, még 2019-ből. El lehetett szórakozni a játékkal, de azért messze volt a jótól, még 2019-es szemmel nézve is.

Most itt a legújabb próbálkozás, ezúttal a Nacon gondozásában. Egy open world, túlélőjátékról van szó, ami persze a Terminátor filmek világában játszódik, megtörténtek az ott látott események, de egy teljesen új sztorit mesél majd el, amiben egy maroknyi túlélő próbál boldogulni a J-nap után, de még a John Connor vezette ellenállás megalakulása előtt.

Ez az összes, amit egyelőre tudni lehet a játékról, semmi más. Még címe sincs a játéknak, egyelőre csak Terminator Survival Projectként hivatkoznak rá. Előételnek is kevés, de ki tudja, talán még jó is kisülhet belőle. Ha már a Terminátor filmeket tönkretették és megcsúfolták az első kettőt, legalább a videójátékok között illene valami minőségit letenni az asztalra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Terminátor filmed?

  • 57 %
  • 29 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 14 %
  • 0 %