A Respawn singleplayer játékot fejleszt az Apex Legends univerzumába

A Respawn singleplayer játékot fejleszt az Apex Legends univerzumába

A stúdió oldalán árulkodó álláshirdetések jelentek meg. 

Előző héten az Electronic Arts házhoz ment a pofonért, amikor Twitter felületükön a singleplayer játékosokkal viccelődtek. A játékosok, ráadásul neves iparági szereplők sem feltétlenül tartották ízlésesnek a poént és a kollektív népharag szépen el is küldte melegebb éghajlatra a kiadót és szegény social média menedzsert, aki jó ötletnek tartotta mindezt. 

A dolog pikantériája, hogy az EA jelenleg is több singleplayer játékon dolgozik, érkezik például a Star Wars Jedi: Survivor, továbbá a Battlefield széria kampánnyal felturbózott legújabb darabja. Ezen kívül a frissen napvilágot látott információk alapján a kiadóhoz szorosan kötődő Respawn Entertainment is egy új egyjátékos alkotáson munkálkodik, ami a megjelent álláshirdetés alapján az Apex Legends univerzumában játszódik majd. 

A projektért egyelőre az a Chad Barb felel, aki dolgozott az Apexen, a Titanfall két epizódján, illetve korábban a Modern Warfare sorozatban is. Egyelőre még nem tudni egyébként, hogy a szóban forgó alkotás új IP lesz-e, vagy egy Apex Legends spin-off, esetleg a szintén ott létező Titanfall széria folytatása. Akárhogy is legyen, mi csak örülhetünk és csak remélni tudjuk, hogy az EA megadja majd a szükséges szabadságot a fejlesztőknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!