R6S: Minden, amit a játék telefonos verziójáról tudni lehet

R6S: Minden, amit a játék telefonos verziójáról tudni lehet

A Rainbow Six Siege az egyik legbonyolultabb és legösszetettebb FPS-játék jelenleg, ezért sokaknak meglepő lehet, hogy hamarosan mobilon is játszhatunk vele.

Így vagy úgy, de izgatottan várja a közösség a Rainbow Six Mobile-t, mindenkinek megvan a véleménye a közelgő kiadásról, még akkor is ha az nem feltétlenül pozitív. Ahogy egyre több részletre derül fény, annál több embernek kelti fel a figyelmét a kissé szokatlan koncepció. 

Mikor érkezik a játék?

A Rainbow Six Mobile még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal. Bizonyos források szerint 2023-ban kaphatjuk meg, de pontosan még nem tudni. Egy Rainbow Six Mobile-hoz köthető oldal szerint, zárt bétatesztelésre is sor került már áprilisban, azonban azóta semmi új infó nem látott napvilágot.

Mi a minimum gépigénye?

A mobilos elvárások még nem lettek bejelentve, de több mint valószínű, hogy hasonló lesz mint az egyéb népszerű mobilos FPS-játékoknak. Például a Call of Duty: Mobile minimum 2GB RAM-ot igényel és legalább IOS 9.0 vagy Android 5.1-es verziót kell futtatnia a telefonnak. 

Mikor tudunk meg többet a játékról?

Egy trailer nemrégiben lett feltöltve és még több gameplay jellegű videót kaphatunk az elkövetkező hetekben. Ha ezekről minél előbb értesülni szeretnél, ezen a weboldalon tudsz regisztrálni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!