Folytatódik az akadémialáz: Junior csapatot indít az ENCE!

Folytatódik az akadémialáz: Junior csapatot indít az ENCE!

Az ENCE már a sokadik top CS:GO szervezet, akik csatlakoznak az akadémiát üzemeltetők közé.

Finn játékosokból álló akadémiacsapatot jelentett be az ENCE. Az új felállásuk augusztusban debütálhat LAN-on a finnországi Assembly Summer CS:GO Pro Tournamenten. Az ENCE az Esportal nevű PUG-szolgáltatóval együttműködve hozta össze a programot az elmúlt hat hónapban, ezen keresztül kerestek játékosokat is. Az ENCE már a sokadik top CS:GO szervezet, akik csatlakoznak az akadémiát üzemeltetők közé.

Az ENCE Academy felállásában S1rva lesz az irányító, az ő munkáját a brit Whitey fogja segíteni edzőként. AWP-sként podi került be a csapatba, myltsi, HENU és juissi a rifle-ket fogják forgatni. A játékosok nem túl ismertek egyelőre, talán myltsi neve ugorhat ki közülük, ő ugyanis az Enterprise színeiben részt vett a Tipsport pozsonyi kupáján, amin a Budapest Five is játszott még márciusban.

A program vezetője, Eemeli „Woomera” Ikonen a következő nyilatkozatot adta a csapatukról:

„Az akadémia csapatunk összeállt, ami boldoggá tesz. Büszkék vagyunk arra, hogy Whitey-val és a szervezettel együtt belevághatunk ennek a csapatnak a fejlesztsésébe. A játékosainknak a legjobb környezetet akarjuk kínálni a fejlődésükhöz, hogy közelítsenek a nemzetközi mezőnyhöz.”

A csapat edzője, Whitey is osztotta Woomera gondolatait:

„Bár az eredmények fontosak nekem, a csapatnak és a szervezetnek az a legfontosabb, hogy minden egyes játékos fejlődjön a szerveren belül és kívül is, hogy jobb játékosokká és személyekké formáljuk őket a jövendő Counter-Strike karrierjük érdekében.”

Az ENCE Academy felállása

Paavo „⁠podi⁠” Heiskanen
Ville „⁠myltsi⁠” Vilkman
Henri ⁠HENU⁠ Ylilehto
Youssef „⁠juissi⁠” Adam
Veeti „⁠S1rva⁠” Sirva

George „⁠Whitey⁠” White (edző)

Borítókép: ENCE

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!