Elszenvedett sebzés és szintlépés nélkül játszotta végig az Elden Ringet egy játékos

Elszenvedett sebzés és szintlépés nélkül játszotta végig az Elden Ringet egy játékos

Van, aki száz óráig szenved a játékkal, hogy végigjátszhassa és van, akinek percek alatt sikerül, sérülés nélkül.

Kritikai, illetve pénzügyi siker is lett a FromSoftware népszerű játéka, az Elden Ring, amelyben több elképesztő rekordot, illetve kihívást is teljesítettek már a játékosok: egy speedrunner például 9 perc alatt vitte végig a játékot, de láthattunk példát már arra is, hogy egy boss legyőzése mindösszesen egy ütéssel sikerült, vagy hogy egy hárfával próbálták meg teljesíteni a feladatokat.

Július 9-én viszont egy Twitch-streamer, Ainrun ennél is felszabadultabban sóhajtott fel, miután legyőzte a legutolsó főgonoszt. Ő ugyanis úgy teljesítette az összes feladatot, hogy közben semmilyen sebzést sem szenvedett el, emmellett pedig egy rúnát sem használt fel annak érdekében, hogy a karaktere erősebb legyen, így gyakorlatilag szintlépés nélkül vitte végig.

A játékosnak van már múltja hasonló kihívások teljesítésében, például mind a három Dark Souls-játékot is kapott sebzés nélkül vitt már végig, mindezt pedig külön-külön, valamint egymás után is játszva a „trilógia" részeit. Az Elden Ringben egy másik streamer, The Happy Hob ugyan szintén megcsinálta már ezt a kihívást, de ő az első boost, a Grafted Scion-t elkerülte – Ainrun viszont őt is legyőzte.

Az alábbi videóban meg is tekintheted, ahogy az utolsó bosst győzte le, mellyel végig is vitte a játékot:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál játszani az Elden Ringgel?