Riport: Lecserélné misutaaat a Vitality, ENCE-játékos a kiszemeltjük

Riport: Lecserélné misutaaat a Vitality, ENCE-játékos a kiszemeltjük

Francia források szerint van egy lista misutaaa potenciális cseréiről, az élen pedig az ENCE sztárja, Spinx áll.

A tavaszi szezon gyenge teljesítményei miatt a Vitality úgy döntött, lecseréli misutaaat a CS:GO-csapatban – írja a 1pv.fr. A francia szervezet a riport szerint az ENCE izraeli játékosára, Spinxre pályázik elsősorban. De a 1pv.fr megemlíti, más játékosok is szerepelnek a listán, ha Spinx leigazolása nehézségekbe ütközne.

A Vitality tavaszi szezonja igazi hullámvasút volt. A BLAST Premier januári csoportkörén még jól muzsikáltak, de utána sorra estek ki a nagy versenyeken, így Katowicében, az EPL-en, Antwerpenben és Dallasban is. A BLAST Premier tavaszi döntőjén sikerült a második helyre érniük, a fináléban a NAVI győzte le őket. De ez sem lehetett nagy vigasz, mert Kölnben is idejekorán távoztak. A játékosok hónapok óta kommunikációs problémákról, valamint a francia és a dán stílusok közti kiegyezés nehézségeiről nyilatkoznak, ezért csak idő kérdése volt, mikor jöhet valamilyen változás.

A 21 éves Spinx idén rúgta be a tier-1 Counter-Strike ajtaját az ENCE-szel. A finn szervezet többek között az ő egyéni teljesítményeinek köszönheti, hogy egy ponton a világ második legjobb csapatának tartották őket. Spinx riflerként átlagosan 1,17-es LAN ratinget ért el az elmúlt hat hónapban, ami kiemelkedő. Ezzel szemben misutaaa teljesítménye jelentősen visszaesett 2021-hez képest, átlagalatti lett. A kettejük közötti különbség érthető, a legkevésbé sem a sztárszerepeket játszotta a francia. Viszont a Vitality névsorán végignézve borítékolható volt már az első naptól kezdve, ha bárkit kitesznek a jövőben, az misutaaa lesz, mindegy hogyan teljesít – ez a nyomás pedig láthatóan sok volt a fiatal játékosnak.

A Vitality esetleges felállása Spinxszel

Dan „⁠apEX⁠” Madesclaire
Mathieu „⁠ZywOo⁠ Herbaut
Peter „⁠dupreeh⁠ Rasmussen
Emil „⁠Magisk⁠” Reif
Lotan „⁠Spinx⁠” Giladi

Danny ⁠zonic⁠” Sørensen (edző)

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!