K&H MNEB VALORANT: Nagyot fordított a BEE, Truve és csapata behúzta a rangadót

K&H MNEB VALORANT: Nagyot fordított a BEE, Truve és csapata behúzta a rangadót

A mai nap eldől, hogy melyik két együttes jut a felső ági döntőbe.

Nincsen fék a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H nyári minor kupájának rájátszásán, folyamatosan pörögnek az izgalmasabbnál izgalmasabb párharcok. Tegnap az első szériában Tigene és Truve ütközött meg, majd következett Haxtraxék összecsapása JIBékkel. Az izgalmak természetesen nem maradtak el, de a mai nap erre még rátesz egy újabb lapáttal, ugyanis következnek a felső ági elődöntők Bo3-as szériái. Ne feledjétek, hogy minden meccset megtaláltok az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1 YouTube-on és az Esport1.hu oldalán!

iPon Esport vs Lenovo Legion Honvéd (2-0)

Két gigász esett egymásnak Havenen, majd Ascenten. Truve-éék címvédőként érkeztek ebbe a Bo3-ba, ugyanis ők nyerték meg a tavaszi minor kupát, amíg WAKUZék megkaparintották a VALORANT: East United Stage 2 második helyezését. Érdekesség, hogy néhány héttel ezelőtt s4id még az LLH-csapatát erősítette, azonban tegnap már az iPonban láthattátok fragelni. Havenen WAKUZ Jettje megadta az LLH-nak a kezdőlöketet, azonban néhány körrel később már Tishleréknél volt az előny, amit folyamatosan növelni tudtak. 8-4-gyel, egy remek Flawless kör után fordultak át a második félidőre az ötösök, ahol már csak a tavaszi bajnok akarata érvényesült. Támadóként alig-alig hibáztak az iPonos srácok, sima 13-5-tel hozták az első mapot.

Ascenten jóval kiegyenlítettebb volt az erőviszony a csapatok között, azonban az LLH cska megnehezíteni tudta az iPon dolgát, a vereséget nem tudták elkerülni. A 13-9-re behúzott mapon főleg lcdF villogott, a másik oldalról ismét WAKUZ Jettjét lehetett kiemelni. 

Veni Vidi Vici vs Békéscsabai Esport Egyesület (1-2)

Ez a párharc is Havenen kezdődött, azonban azt álmában sem gondolta volna a BEE, hogy ekkora verést kapnak. Haxtrax és ouki vezetésével már 6-0-ra vezetett a VVV, amikor az első kört elvitték KELOék. Érződött, hogy itt nincs egy súlycsoportban a két együttes, sima 13-5-ös VVV-győzelem után fordultak a csapatok Ascentre.

A VVV igyekezett gyorsan lerendezni a saját választását, azonban ez végül nem volt kifizetődő taktika. Bukták a támadóoldalt, majd védőn sem tudtak igazán nagy ellenállást kifejteni, 13-10 után jöhetett a decider pálya, Icebox.

Többen a nézők közül "Viper diffet" kiáltottak, amely a statisztikák alapján egy teljesen helytálló kijelentés. Keycheat elképesztően nagyot játszott ezzel az ügynökkel, és bár a másik oldalon kriszgod sem tétlenkedett, azonban hiányzott belőle egy kis plusz. 13-9-re hozta le végül a BEE az utolsó mapot, így egy hatalmas fordítás után bejutottak a felső ági fináléba, ahol az iPon Esport ötösével küzdhetnek meg.

Mai nap menetrendje

Mindkét szériának megvan a favoritja, de mind a Rapid Ninjas, mind az iPon Esport képes "vérezni", ahogy ezt már megmutatták a korábbi mérkőzéseik során.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik két csapat jut be a felső ági döntőbe?