VALORANT East United: A magyar döntő után végül a Rapid Ninjas lett a 2. szezon bajnoka

VALORANT East United: A magyar döntő után végül a Rapid Ninjas lett a 2. szezon bajnoka

A három napos offline döntőn kétszer is összecsapott a két magyar csapat és a fontosabb találkozón bizonyult jobbnak a Rapid Ninjas!

2022. július 7-9. között került megrendezésre a VALORANT East: United - Stage 2 szezon végi döntője. Hat heti, illetve két havi kupát követően derült ki, hogy a lengyelországi Gdansk-ban tartott tornán mely 6 csapat vehet részt, a részvételt pedig két magyar csapat, a Lenovo Legion Honvéd, illetve a Rapid Ninjas is ki tudta harcolni.

Ráadásul már az első, csütörtöki játéknapon is láthattuk egymás ellen a két magyar csapatot, a győztes ági elődöntőben a Honvéd bizonyult jobbnak 2-0 arányban (13-2 Binden, 13-9 pedig Breeze-en). A Honvéd ráadásul a felső ági döntőben, harmadik pályán hosszabbításban az izraeli Finest Overwolf csapatát is két vállra tudták fektetni 2-1 arányban, így bejutottak a Grand Finalbe, és ezzel együtt a legjobb 2-be is.

Pénteken a vigaszág emellett pedig lehetőséget adott a Rapid Ninjasnak, hogy javítsanak a Honvéd elleni vereséget követően, ezt pedig ki is használta a csapat: zsinórban három Best of 3 mérkőzést lejátszva rendre győzni tudott a lengyel Incognito (2-0), az olasz Mkers (2-1), illetve az izraeli Finest Overwolf (2-1) csapatai ellen is, így bejutottak a szombati döntőbe, készülhettek a Honvéd elleni visszavágóra.

A Grand Final pedig teljesen ellenkezően alakult, mint két nappal azelőtt a csapatok első összecsapása: a Rapid Ninjas számára jöttek be jobban az elképzelések, és előbb Ascenten 13-8, majd Spliten 13-5 arányokban 2-0-s különbséggel bizonyultak jobbnak a Honvéd ellen, így ők lettek végül a második szezon bajnoka!

A bajnok Rapid Ninjas játékosai

  • Kwixy
  • Chadi
  • Arbie
  • Ikke
  • HussaR
  • WheelzOnFire (coach)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál játszani a VALORANT-tal?