Partnerséget köt a Sony a Spin Masterrel, hogy fizikai PlayStation játékokat gyártsanak

Partnerséget köt a Sony a Spin Masterrel, hogy fizikai PlayStation játékokat gyártsanak

Izgalmas bejelentést tett a Sony szerdán.

Az elmúlt években a Sony az olyan nagy stúdiók felvásárlása miatt került a figyelem középpontjába mint a Bungie, a Haven Studios, a Bluepoint Games vagy a Firesprite, de ezeken felül nyitott a streaming és az esport felé is, amikor megszerezte a Repeat.gg-t és az EVO-t. Jim Rayen, a cég vezérigazgatója elmondta, hogy még közel sem ért véget ez a folyamat, és a jövőben komoly partneri együttműködésekre is lehet számítani. 

Az egyik ilyen nagy bejelentés a tegnapi napon történt, amikor is nyilvánosságra hozták, hogy partnerséget kötnek a Spin Masterrel, hogy a PlayStation tulajdonában lévő játékokhoz – The Last of UsUnchartedGod of War és még sorolhatnánk – fizikai árucikkeket hozzanak létre. A cég különféle plüssök, akciófigurák és gyűjthető tárgyak megalkotását tervezi, hogy ezzel is szórakoztassa a fogyasztókat. 

„Együtt életre keltjük a PlayStation-játékok interaktív történetmesélését egy új módon, kiterjesztve azt fizikai játékokig" – nyilatkozta a Spin Master ügyvezető igazgatója.

Ennek az együttműködésnek köszönhetően a Sony akár olyan rétegeket is elérhet, akiket eddig nem sikerült, valamint a játékai rajongóinak is extra élményt nyújthat a digitális világon túlmenően. A közös munka minden bizonnyal sikeres lesz, hiszen a hasonló termékekre hatalmas a kereslet világszerte, a PlayStation az ekszkluzív játékokban pedig verhetetlen. A közös termékek várhatóan 2024 tavaszától jelennek meg, de addig a Sony-tól olyan címekre számíthatunk mint a God of War Ragnarok és a The Last of Us Part 1.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál hasonló termékeket vásárolni?

  • 20 %
  • 40 %
  • 40 %