16 játékos száll harcba az 1 milliós összdíjazásért a HUNESZ FIFA Masters döntőjében

16 játékos száll harcba az 1 milliós összdíjazásért a HUNESZ FIFA Masters döntőjében

A HUNESZ FIFA Masters powered by K&H 2022-es kiírása a végéhez érkezett és az alábbi játékosok célja, hogy közülük kerüljön ki az ország legjobb játékosa.

Egyrészt véget ért a versenysorozat idei kiírásának pontgyűjtő szakasza, másrészt lezajlott a két konzolon a wildcard selejtező is, ahonnan újabb játékosok kvalifikálhatták magukat a júliusi fináléra. Itt már nem babra megy a játék, ugyanis a nyolc fős PS és Xbox-os mezőny 5-500 ezer forintos összdíjazású tornán vehet részt, ahol a pénznyeremény mellett eldől az is, hogy ki lesz az ország legjobb FUT játékosa a résztvevők közül.

A tavasz folyamán 6-6 olyan játékos volt, akik igyekeztek a legtöbb selejtezőben részt venni, hogy minél több pontot gyűjtsenek, miközben az utolsó utáni kvalifikációból olyan játékosok juthattak be, akiknek nem jött ki a lépés egészen eddig. A hétvégén előbb a PlayStationös, majd utána az Xboxos mezőny mérkőzhet meg a bajnoki címért. A bajnokság végén vigaszágas rendszerben küzdhetnek majd meg egymással a résztvevők, tehát mindenki a felső-ágon kezd, egy vereséget követően viszont az alsó-ágon még marad esélye a sikerre. Egy második hibázás viszont már a búcsút jelenti.

A mérkőzések mindkét nap 14 órától kezdődnek és a pontos menetrend az alábbiak szerint alakul:

  • PlayStation 5: július 23. 14:00
  • Xbox Series X|S: július 24. 14:00

A mezőnyt pedig az a következő játékosok alkotják:

PS5

Xbox Series X|S

Ne maradjatok tehát le a nyár egyik legnagyobb FIFA 22 szenzációjáról!

A K&H-MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!