K&H MNEB VALORANT: Megvan az első két kieső, hétfőn folytatódnak a küzdelmek

K&H MNEB VALORANT: Megvan az első két kieső, hétfőn folytatódnak a küzdelmek

Az elmúlt napok 2-0-i után ismét harmadik pályáig ment el egy párharc.

Óriási tétje volt a tegnapi szériáknak, ugyanis élet-halál harcot vívtak a csapatok a bennmaradásért. A Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H nyári minor kupájának rájátszásából elsőként az Illés Akadémia Spirit búcsúzott, majd a VALORANT: East United Stage 2 döntőse, annak ezüstérmese sem bírt el ellenfelével, így a Lenovo Legion Honvéd sem folytathatja a továbbiakban a menetelést. Most néhány nap pihenő következik, jövő hét hétfőn az alsó ágon zajlanak tovább az események, összecsap a BEE és a Z2H, valamint a PLG és a VVV.

Zero2Hero E-sport Academy vs Illés Akadémia Spirit (2-1)

Nagyon bekezdett Iceboxon az IAS, HodK és StarKing vezetésével már 10-2-re is vezetett a csapat. Itt azonban hirtelen megváltozott a meccs képe, a Z2H elkezdett zsinórban köröket nyerni. 10-9-nél ismét sikerült úgy letenni a spike-ot, hogy azt ne tudja hatástalanítani az ellenfél, de itt még mindig nem dőlt el semmi. Végül kitartott a hatalmas előny, 13-11 után Taipanék hagyták el győztesen a jégbefagyott kikötőt.

Binden főleg védőoldalon parádéztak az Z2H-s srácok, nem igazán tudtak beleszólni a szombathelyiek a második félidőben a körök alakulásába. A decider map Ascent volt, az Illés Akadémia Spirit védőoldalról próbálta meg M4rciék rohamait megállítani. Ez összességében működött, azonban a térfélcsere után elfogyott a lendület. Nexo Sage-e sikeresen feltalálta magát minden helyzetben, amely egy nagyon fontos láncszeme volt a védekező összeállításnak. A Z2H 0-1-ről fordította meg a szériát, megérdemelten jutottak tovább a következő körbe, ahol a Békéscsabai Esport Egyesület vár rájuk.

Veni Vidi Vici vs Lenovo Legion Honvéd (2-0)

VVV választotta Ascentet első pályának, amelyet úgy tudtak végül megnyerni, hogy 10-9-nél még az LLH állt jobban. Tigene nagyot játszott, de rya még jobban érezte a flow-t. KAY/O irányításával 24 killt és 13 assistot szerzett, uralta az odavágót.

A visszavágón Bindra esett a választás, amelyen ismételten a VVV tudott felülkerekedni ellenfelén, de ezúttal sem volt egyszerű dolguk oukiéknak. Felváltva tudták megnyerni a köröket az együttesek, így következhetett a hosszabbítás. 13-12-nél hiába nyert meg egy clutch 1v1-et a végén Fasthandy, a defuse-ra már nem maradt ideje. Jöhetett újabb két "karika", amely már elég volt arra, hogy a szériát lezárja az egyik ötös. 14-13-nál a stíluspontokat maximalizálta a Veni Vidi Vici azzal, hogy ügynökáldozat nélkül likvidálták az ellenséges karaktereket. Bár az utolsó kör Flawless volt, a szériában minden esélyt megkaptak Tigenéék, hogy mapot, mapokat hozzanak el, azonban a legfontosabb helyzetekben a koncentráció megtört. Egy ízig-vérig rangadóval vonul pihenőre a mezőny, folytatás hétfő este 18:00-tól.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik a kedvenc pályád az alábbiak közül?