Az LDLC-nél alakul az új francia szupercsapat?

Az LDLC-nél alakul az új francia szupercsapat?

Hol van már a régi francia CS...

Emlékeztek még, amikor a francia CS a világ egyik legerősebbje volt? Nem ma volt már, az utóbbi években pedig nem csak pofonokba szaladt bele a francia CS, de szabályosan szétesett. A kisebb csapatok megragadtak a harmad- és másodosztályban, a nagyok pedig, a G2 és a Vitality pedig már rég nem a francia játékosokra épít, pontosabban nem csak azokra.

A napokban pedig még több hír érkezett, ami pont ezen két csapat széteséséről szól. A G2-nál Aleksib és JACKZ is a csapat engedélyével böngészheti a jövőjét, hamarosan kispadra kerülnek. A Vitality oldalán pedig szintén csere jöhet, misutaaa lehet az, aki kikerül majd a felállásból.

A rajongók persze nem szeretnék, ha teljes eltűnnének a francia játékosok, sőt, egy új francia szupercsapat felemelkedését várják, mondjuk az LDLC-nél. Sokan örülnének kennyS visszatérésének, rengetegen szeretnék látni még NBK-t is, JACKZ és misutaaa kézenfekvő választás lenne egy iylen csapatba és persze AMANEK is. A régi G2 sztárja hónapok óta nem volt szerveren tier1 mérkőzésen, a napokban azonban szóba hozták őt az LDLC-vel.

Ma már tudjuk, hogy a pletykák igazak voltak, AMANEK tényleg az LDLC-hez igazolt! Azt azonban még nem tudni, hogy mi lesz a csapat új felállása. Egyelőre 8 játékosuk van, de a legtöbb szurkoló szinte mindet mellőzné és a már említett AMANEK, JACKZ, kennyS, misutaaa, NBK csapatot szeretné látni. Ez egyelőre csak álom, de ki tudja...

Az biztos, hogy jó lenne látni egy a brazil Last Dance projekthez hasonló francia csapatot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülnél kennyS visszatérésének?

  • 36 %
  • 64 %