Csalókat invitál az EA az egyik legnagyobb Apex Legends versenyre?

Nem csak FIFA-ban tud óriási hibákat véteni az EA.

Még manapság is szépen megy az Apex Legends szekere, elég ha arra gondolunk, hogy a Respawn singleplayer játékkal bővíti az Apex világát. A szerverek a mai napig tele vannak, amatőr és profi szinten is él a játék, persze gondokkal azért küszködnek a fejlesztők. Leginkább a csalókkal van gond, belőlük ugyanis van bőven.

Az sem segít a helyzeten, hogy az EA mintha nem is foglalkozna a játéka tisztaságával, még profi szinten sem. Alefe "feu" Dos Santos brazil Apex Legends játékos, akit idén már több alkalommal is csalással gyanúsítottak. Rengeteg furcsa videó kering róla a neten, sőt, tavasszal meg is kapta az eltiltását, igaz az csak egyetlen napig tartott.

Nem tudni, hogy hogyan, mikor és ki tisztázhatta a helyzetét, ha egyáltalán tisztázták. A közösség még mindig csalónak tartja, miközben az EA épp most hívta őt meg a hamarosan induló Pro League 3. felvonására.

Érthetetlen döntés ez, főleg, hogy egyetlen szóval sem indokolta a döntést sem az EA, sem a Respawn, semmit nem mondtak arról, hogy megbizonyosodtak-e a játékos tisztaságáról. Kíváncsian várjuk, hogy az ALGS következő tornáján mit produkál majd a játékos, vajon újra tele lesz a Twitter a gyanús megmozdulásaival?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!