R6S: Tippek és trükkök a gyorsabb renown farmoláshoz

A renown az egyetlen ingyenesen szerezhető fizetőeszköz a játékban, nem árt jól betárazni belőle. 

Bár a renown nem az egyetlen fizetőeszköz a játékban, ez az egyetlen, ami ingyenes. Persze erre is költhetünk a valódi pénztárcánkból, de ha valaki nem szeretne az R6S-re költeni, ezt a fizetőeszközt könnyedén farmolhatja is, teljesen ingyen.

Renownt minden lejátszott meccs és egyéb játékmódok után is lehet kapni. Akár 400-at is elérheti az egyszerre kapott összeg, de ez a meccs végkimenetelétől is függ. A legegyszerűbb és leggyorsabb módja a renown szerzésnek a különböző boosterek aktiválása. 

A Renown Boosterek olyan csomagok, amik egy bizonyos ideig megnövelik a minden meccs után kapott összeget. Többféle csomag kapható, amik különböző ideig tartanak, a legolcsóbb 1 napos booster 180 R6 Creditbe kerül. Ha vannak olyan napok, amikor több órát játszol, mint általában, akkor érdemes beszerezni egyet, de akkor mindenképp rá kell szánni az adott napot a gyűjtésre. 

Ha nem szeretnél Creditért venni akkor sincs ok a pánikra, néhány darabot mindig lehet szerezni, például a  battle pass jutalmai közül.

Az a jó a boosterekben, hogy nem kell külön-külön a csapat minden tagjának beaktiválni. Ha például öten játszotok, akkor öt napig a csapat 1-1 tagja aktivál egy boostert és máris ötször annyi renownt szereztek. Quick Matcheket lejátszani nem tart sokáig, ezzel a játékmóddal lehet a legjobban farmolni.

Ha a boosterek nem jönnek be, érdemes szétnézni az Ubisoft heti küldetései között. Ezek általában 250 renownt adnak és ha mind az ötöt sikerül megcsinálni akkor 1250 renown jár hetente. Szerencsére a feladatok nem nehezek, nyerj kört egy bizonyos operátorral, szerezz fraget egy bizonyos fegyverrel, hasonló küldetésekre lehet számítani. 

Sok sikert a gyűjtéshez! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!