Hónapokkal a megjelenése után lőheti le online sportjátékát a Ubisoft

Hónapokkal a megjelenése után lőheti le online sportjátékát a Ubisoft

Belsős forrásokra alapozza az informátor az értesüléseit, pedig a Ubisoft korábban még arról számolt be, hogy sok játékost vonzott be a játék.

Még 2019-ben fedte fel ingyenes online sportjátékát a Ubisoft, és idén májusban jelent meg a Roller Champions, többek között PC, PS4 Xbox One és Nintendo Switch konzolokra. A gördeszkás-labdás játék azonban úgy tűnik, nem sokáig lesz elérhető, ugyanis értesülések szerint a közeljövőben lelőheti a programot a Ubisoft.

Minderről Jeff Grubb újságíró számolt be először, hogy „leállítják a Roller Champions [fejlesztését] a 3. szezon után". Megjelenése után ugyanis folyamatosan új tartalmakkal bővítették ki a játékot a fejlesztők, akik korábban azt is hozzátették, hogy több játékost is vonzott be, mint az idén áprilisban lelőtt battle royale játékuk, a Hyper Scape.

Ha azonban megnézzük a játék adatait Twitchen, akkor az ottani nézőszámok alapján ez már nem így tűnik: cikkünk megjelenésekor, hétfő délelőtt ugyanis még 100 nézőt se vonzott be a Roller Champions, és a megjelenéskor is 54 ezren követték egyidőben valamely, a játékot közvetítő streamert, azaz az elmúlt hónapokban a nézők közel 99%-át vesztette el a játék.

Az utóbbi időszak e tekintetben nem túl fényes a Ubisoft háza táján. Ugyan több Assassin's Creed-játék kapcsán lehet számítani arra, hogy ezek hamarosan elkészülnek, de az idei év végére jósolt Avatar: Frontiers of Pandora is csak jövőre jelenik meg, valamint négy másik játék megjelenését is törölték, többek között a Ghost Recon Frontline és a Splinter Cell VR sem fog elkészülni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már a Roller Champions-szel?