K&H MNEB VALORANT: Újabb két csapat búcsúzik ma a rájátszástól

A mai nap végén eldől, hogy melyik négy csapat marad még életben!

Néhány nap pihenő után ráfordultak a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H csapatai az utolsó hajrára. Jelenleg még hat csapatért szoríthattok, azonban a mai nap végére már csak négyen maradnak. A tét természetesen óriási, 300 000 forintos összdíjazásért zajlanak az ütközetek. A mérkőzések a szokásos menetrend szerint kerülnek képernyőre, az első Bo3 18:00-tól startol el, a második széria nagyjából 20:30 környékén indul. A mai nap izgalmasnak ígérkező meccseit megtaláljátok az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1 YouTube-on és az Esport1.hu oldalán!

Akikre érdemes figyelni ma

A Zero2Hero csapatából kiemelkedik M4rci, a mindössze 16 éves tehetség, aki az alsó ág egyik legjobb ACS/Map statjával rendelkezik. Átlagosan 237-es combat score-t tud felmutatni a pályákon, ami mutatja, hogy megkora teher is nyomja a vállát minden összecsapáson. A Békéscsabai Esport Egyesületben Zaraky és Keycheat carryzi a csapatot a számok alapján, de ők KD-ban már nem tudják megugrani az 1,0-s értéket.

A másik párharcban Ouki az, akitől óriási playekre lehet számítani, Chamber és Viper irányításával eddig nem igazán tudott hibázni. 1,16-os KD és 240-es ACS/MAP mutatóival kiemelkedik az alsó ág négy még harcban álló együtteseiből. A Team Plague-nek nem lesz egyszerű dolga, ha szeretnének bekerülni a top 4-be, de DaeroN Jettje mindig okozhat meglepetéseket. A felsorolt nevek mellett ott van még Kriszgod, Nexo és JIB és VeRzioN, akik legalább ennyire nagy szerepet vállalnak klubjaik sikereiben.

Mai nap menetrendje

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat jut tovább a Z2H vs BEE Bo3-ból?