K&H MNEB VALORANT: Nagy menetelésben a VVV, ma rendezik a felső ági döntőt

K&H MNEB VALORANT: Nagy menetelésben a VVV, ma rendezik a felső ági döntőt

Már csak négy csapat maradt versenyben, következik az utolsó Bo3-akkal teletűzdelt meccsnap.

A mai nappal lezárulnak a Bo3-ak a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H nyári minor kupájának rájátszásában, holnaptól már Bo5-ös szériákban izgulhatsz kedvenceidért. A Rapid Ninjas vs iPon Esport felső ági döntője garantáltan az év egyik legnagyobb szériájának ígérkezik, ugyanis ez a két együttes játszotta a tavaszi minor kupa utolsó szériáját. Akkor az iPon Esport diadalmaskodott, de most itt a lehetőség hussaRéknak a visszavágásra. Az alsó ágon a Békéscsabai Esport Egyesület és a Veni Vidi Vici készülhet a "vérfürdőre", a tét hatalmas, ugyanis amelyik csapat megnyeri ezt a Bo3-at, az garantáltan pénznyereményben részesül.

Zero2Hero E-sport Academy vs Békéscsabai Esport Egyesület (0-2)

Fej-fej mellett haladtam a csapatok a Binden, majd a térfélcsere után kisebb előnyt tudtak kialakítani támadóoldalon n0rtyék. A BEE nem esett azonban össze fejben, óriásit fordítottak 5-9-ről húzták be a pályát 13-10-re. KELO Chamberje valami őrületesen nagy formában volt az utolsó néhány körben, a Z2H-sok nem tudták megállítani a fragelésben az ügynököt. 

Havenen óriási elánnal vetették bele magukat a BEE-s srácok a küzdelmekbe, 10-3-ra is vezettek már, amikor először beleütköztek egy Z2H-feliratú akadályba. Madsonmad vezetésével elképesztő felzárkózásba kezdett az ellenfél, azonban nem tudták megfordítani az összecsapást, így a BEE 2-0-val jutott tovább az alsó ági kisdöntőbe.

Veni Vidi Vici vs Team Plague (2-0)

Összességében nem volt egy súlycsoportban a két együttes, a VVV az elejétől a végéig irányította a szériát. Mind Fracture-ön, mind Havenen dominálni tudtak Haxtraxék, Zotyiéknak csak momentumaik voltak.

Mai nap menetrendje

A nyitószériában megismétlődik a tavaszi minor kupa fináléja, amit elképesztő izgalmak izgalmak mellett húzott be Truve vezetésével az iPon. Azóta az ötös átalakult, miközben ezzel párhuzamosan a Rapid Ninjas megnyert egy VALORANT: East United Stage 2-t, valamint egy nagy magyar LAN-t. Remek formában vannak ikkéék, ez vitathatatlan, azonban a főpróba csak most következik számukra.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat jut be elsőként a nagydöntőbe?