Hirdetés

Blazsán Patrik képviselheti hazánkat Salzburgban

A hétvégén elrajtolt a Gran Turismo 7-es World Series Nations Cup.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Blazsán Patrik a 4. helyről rajtolva a 7. helyen futott be végül a Gran Turismo World Series Nations Cup első fordulójában, ezzel kijutott a salzburgi Showdownra. A Watkins Glen-i pályán zajló 15 körös futamot a kaotikus küzdelmek, a pályaelhagyásért járó büntetések és a játék új gumikezelése miatt olykor kockázatos stratégiai döntések tették emlékezetessé.

A kiállások után úgy tűnt, a francia Beauvois fölényes győzelmet arat a brazil Bonelli és Fraga előtt, azonban az utolsó körben eldobta az autót a buszmegállóban és egészen a nyolcadik helyre esett vissza. Blazsán többször is a dobogó közelében járt a futam során, ám a rendszeres slipstream vonatozásokban a legkisebb hibák is többek versenyébe kerültek, így alakult ki a végeredmény.

A most hétvégén érkező salzburgi Showdownon mindenki részt vehet az első fordulóból. Azonban itt további 16 versenyző csatlakozik még hozzájuk és végül ebből a mezőnyből csak a legjobb 16 juthat tovább a második és a harmadik fordulókra. A formátum szerint a különböző eseményeken pontokat szerezhetnek a szimulátoros pilóták, amelyekkel az évet záró Word Finalen szerezhetnek indulási jogot.

Borítókép: Sony
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!