F1 23: Verstappen, Alonso és Hamilton lesz a három leggyorsabb pilóta

F1 23: Verstappen, Alonso és Hamilton lesz a három leggyorsabb pilóta

Megjelentek az F1 23 My Team karriermódjában használt pilóta értékelések, tele érdekességekkel.

Az előrendelők mától kezdve már róhatják a virtuális köröket az új F1-játékban, mindenki más pedig péntektől vághat bele a versenyzésbe. A Codemasters pedig régi jó szokásához híven leleplezte a pilóták értékelését is. Ezúttal is két szakértő, Anthony Davidson és Alex Jacques segítették a fejlesztőket ebben. A fókusz pedig azon volt az F1 22-höz képest, hogy az aktuális szezon erőviszonyait tükrözzék a számok és nem feltétlenül a versenyzők teljes karrierjét. De erről majd megírjátok a kommentekben Ti, hogy mennyire jártak sikerrel!

Rátérve a pontokra, a kétszeres világbajnok és jelenlegi éllovas Max Verstappen lett idén is a legjobb. Bár tavalyhoz képest veszített egy pontot így is. Utána következik azonos pontszámokkal a Mercedesszel ezidáig sokat küszködő, de Barcelonában végre magára találó Lewis Hamilton és az Aston Martinnal hétről hétre csodákat művelő Fernando Alonso.

A pilóták értékelései az F1 23-ban

Verstappen - 94
Alonso - 92
Hamilton - 92
Leclerc - 89
Norris - 89
Pérez - 89
Sainz - 88
Russell - 88
Bottas - 87
Ocon - 86
Gasly - 85
Stroll - 84
Albon - 83
Tsunoda - 83
Magnussen - 81
Hülkenberg - 80
Zhou - 78
Piastri - 74
Sargeant - 71
De Vries - 71

Ha pedig arra is kíváncsiak vagytok, hogy milyen számokból jön össze a végleges értékelés, akkor érdemes végignézni alábbi galériánkat is a pilóták kártyáiról:

Borítókép: EA/Codemasters


Keveseknek adatik meg, hogy a Hungaroring vonalvezetésén száguldozhatnak egy F1-es autóval, de az F1 23-mal te is átélheted az élményt! Ha érdekel az F1 23, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár