18

Elmúltál már 18 éves?


/
Az ESL Pro League-ben való szereplésért harcolhat a TMP CS2 Masters újdonsült bajnoka

Az ESL Pro League-ben való szereplésért harcolhat a TMP CS2 Masters újdonsült bajnoka

Hangulatos LAN-döntővel ért véget tegnap a 2023-as őszi TippmixPro CS2 Masters!

Az idejét sem tudjuk már mikor volt utoljára profi CS LAN itthon, szerencsére a TippmixPro CS2 Masters gondolt erre és tegnap egy hangulatos döntővel zárta nem csak az őszi szezont, de a széria teljes 2023-as szezonját is. Az őszi verseny top 3 csapata juthatott LAN-ra, ami nagy meglepetésre a PERA (korábban Rubik), a Lenovo Legion Honvéd és a Spirit Gaming volt. Legtöbben a PERA és a Honvéd mellé a BEE-t várták volna, csapatnak azonban volt olyan meccse, amit még lejátszani sem tudtak a rájátszásban, nemhogy megnyerni azt.

A Spirit köszönte szépen, élt a lehetőséggel és nem elég, hogy bejutottak LAN-ra, elérték a dobogót, de még annak papírformaszerinti sorrendjét is fel tudták rúgni! Hosszú és szoros meccs kellett hozzá, de a Spirit maga mögé utasította LAN-on a Lenovo Legion Honvéd csapatát (2-1 a Spirit javára) , akiknek így meg kellett elégedniük a harmadik hellyel és az érte járó 275 ezer forinttal.

Mit gondoltok, melyik helyzet az előnyösebb? Ha a rájátszást követően rögtön a döntőben vagy és kipihentebben várhatod a meccset, vagy ha játszottál előtte, megnyerted és feldobva, energikusan érkezel a döntőbe? Kommentek között írjátok meg!

Az biztos, hogy ezúttal a rájátszásból azonnal a döntőbe jutott ötösnek kedvezett az élet. A PERA még ha beugróval is játszott, de könnyed játékkal, 2-0-val nyerték meg a Spirit elleni döntőt! Aaron, fleav, kamion, msN és kolor győzedelmeskedtek a Gamerlandban, ők vehették az érmet és a verseny trófeáját. A PERA ezzel 750 forinttal gazdagodott és ami még talán ettől is fontosabb, egy remek lehetőséggel!

A csapat ugyan is tegnapi győzelmével bejutott az ESL Pro League 19. szezonjának European Conference selejtezőjébe. Ott öt másik nemzetközi csapattal játszanak majd 2024 januárjában, pénzdíjazás ugyan nincs, de az első helyezett, az EC legerősebb csapata bejut majd az EPL 19. szezonjába, ahol már a világ legjobbjai ellen bizonyíthat, méghozzá 750 ezer dolláros összdíjazás mellett!

Gratulálunk minden egyes csapatnak, amelyik idén kipróbálta magát a TippmixPro CS:GO és CS2 Masters versenyeken, bízzunk benne, hogy jövőre is találkozunk majd!

A 2023-as őszi TippmixPro CS2 Masters végeredménye:

  • 1. helyezett: PERA Esports
  • 2. helyezett: Spirit Gaming
  • 3. helyezett: Lenovo Legion Honvéd
  • 4. helyzett: Békéscsabai Esport Egyesület
  • 5-6. helyezett: MetaTensei Esports és HeatWave Esports
  • 7-8. helyezett: ParasztPEEK és mXm

Kövess Minket!



Gamer szótár