F1 23: Ilyen lesz Las Vegas-ban száguldozni

F1 23: Ilyen lesz Las Vegas-ban száguldozni

A Blackjack és a rulett után hamarosan a kerékcserékkel is hazárdírozhatunk Las Vegasban!

Még két hét és érkezik az EA és a Codemasters legfrissebb F1 játéka, amiben többek között visszatér a Breaking Point sztorimód, valamint a piros zászló is. A bétában résztvevő e-sportolók és influencerek már hetek óta nyűhetk a játékot, tehát elég sok minden kiderült már arról, hogy milyen lesz például az irányítás vagy az AI az F1 22-höz képest. De a múlthéten arra is lehetőséget kaptak, hogy kipróbálják az idei F1-szezon legjobban várt újdonságát, a Las Vegas-i pályát.

A fejlesztők egy három körös futammal mutatták meg, hogy milyen is lesz Las Vegasban róni a köröket – ezt alább csekkolhatjátok. Már csak azért is érdemes belenézni, mert a játékban hamarabb láthatunk Las Vegas-i akciót, mint a valóságban. A legérdekesebb dolog a futam kapcsán sokak szerint az lesz, hogy a rajtrács egy kanyarban helyezkedik el. Ez nem egyedülálló a sportág történelmében, de a jelenlegi pályák között ez egyértelműen a legextrémebb kivitelezés. Ezen a részleten felül a látvány, a részletek és az autók miatt is érdekes a videó. Ugyanis az eddig látottak alapján azt kell mondjuk, hogy elég menőnek tűnik a játék ahhoz képest, amit az F1 22-ben kaptunk a Codemasterstől. 

Borítókép: EA/Codemasters


Keveseknek adatik meg, hogy a Hungaroring vonalvezetésén száguldozhatnak egy F1-es autóval, de az F1 23-mal te is átélheted az élményt! Ha érdekel az F1 23, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.

Kövess Minket!



Gamer szótár