A Stray lett a 2022-es év legjobb Steam-játéka a felhasználói értékelések alapján

A Stray lett a 2022-es év legjobb Steam-játéka a felhasználói értékelések alapján

Egy hete jelent meg a játék, és a játékosok 98%-a kedvelte.

Július 19-én jelent meg a cicás kalandjáték, a Stray, de ez a rövid idő is elég volt neki, hogy letarolja a játékospiacot. Óriási érdeklődés övezte, és a játékosok nagy része szerette is, így nem meglepő, hogy jó értékeléseket kapott. Azonban ez nem teljesen kifejező, ugyanis konkrétan a legjobb ratinggel rendelkezik Steamen az idén megjelent játékok között a Steam250s számításai alapján.

A trónt eddig a Sony Santa Monica God of War játéka birtokolta, amely azóta, hogy januárban a PS4-ről átkerült a Steamre, 53 182 felhasználói szavazatot gyűjtött be, és 8,56-os összértékelést kapott, a játékosok 97%-ának elnyerte tetszését. Ezt szárnyalta most túl a Stray, 46 244 játékos szavazatával rendelkezik, és összesen 8,61-es összpontszámmal rendelkezik, a játékosok 98%-a kedvelte. A Stray népszerűsége valószínűleg tovább fog emelkedni, köszönhetően a játék már most is élénk modding közösségének, amely elkezdett dolgozni egy többjátékos módon, és a névadó szőrös főhőst például az 1993-as Doomba helyezte át. A Powerwash Simulator, a Teardown és a Dorfromantik zárják a 2022-es év öt legjobban értékelt játékának toplistáját. 

A Stray, amelynek tesztjéről az Esport1 is beszámolt a múlt héten jelent meg, óriási sikert aratva a rajongók körében. De nem csak a gamerek vannak odáig érte, hanem a kiskedvencek tetszését is elnyerte. A Steames wishlistek élén szerepelt sokaknál ez a cicás kalandjáték, amelynek főszereplője, Murtaugh maga is kóbor cica volt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a Strayt?

  • 43 %
  • 14 %
  • 43 %