Fortnite: Ezt a kedvelt tárgyat kapjuk vissza hamarosan

Fortnite: Ezt a kedvelt tárgyat kapjuk vissza hamarosan

Régóta vártunk erre.

Mivel a Fortnite-ban majdhogynem heti szinten cserélődnek az elérhető tárgyak, ezért elkerülhetetlen, hogy néha becsusszanjon egy-egy olyan, amit nem igazán kedvel a közösség. A nyári event során több item is visszatér hozzánk a régi időkből, de szerencsére ezeket többnyire imádtuk.

Az esemény kezdetével azonnal megjelent a szigeten a Boogie Bomb, amely segítségével megtáncoltathatjuk a többieket. Ezen felül három további itemre számíthatunk, amelyek közül következőnek valószínűleg az Impulse Grenade válik elérhetővé.

HYPEX – az adathalász – a napokban tett közzé egy tweetet, amiben az Impulse Grenade új hangja és effektje figyelhető meg. A gránátot használva – a Shockwave Greande-hez hasonlóan –, könnyedén válthatunk pozíciót, azonban itt érhet minket esési sebzés, és a falakat sem vagyunk képesek áttörni vele. A szigeten nagyon régóta nem láthattuk, hiszen még a 9.30-as frissítés során vaultolták. Azt, hogy pontosan melyik nap válik elérhetővé rejtély, de már biztosan nem kell sokat várnunk.

A nyári eventsorozat folyamán még számíthatunk a Crash Padre és a Saucer járműre is. Kérdés, hogy a most bekerült tárgyak az esemény végeztével rögtön eltűnnek-e, vagy kicsit tovább – esetleg a season végéig – találkozhatunk-e velük.

Te melyik item visszatérésének örülnél a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szeretted az Impulse Grenade-et?

  • 44 %
  • 33 %
  • 22 %