Ezek lennének a Marvel-moziverzum legnézettebb előzetesei

A Fekete Párduc néhány napja érkezett kedvcsinálója hatalmas közönséget mozgatott meg, de nyomába sem ér az első helyezettnek. 

Az előző héten tartott Comic-Con rendezvényre igencsak sok újdonsággal készült a Marvel-moziverzum, egyrészt bejelentettek egy rakás animációs sorozatot, plusz Kevin Feige leleplezte, hogyan is alakul majd a franchise ötödik és hatodik fázisa, amit a negyedikkel együtt már bátran nevezhetünk A Multiverzum Szágának

Szerencsére a Marvel nem csak hírekkel és infómorzsákat dobált szét a hétvége folyamán, de megkaptuk például a továbbra is borzasztóan kinéző She-Hulk, akarom mondani Amazon: Ügyvéd széria előzetesét, ráadásul végre-valahára kedvcsinálót kapott a novemberben érkező Fekete Párduc: Wakanda légy áldott! is. Az utóbbi alkotás ajánlójára rendesen ráraboltak a rajongók és 24 óra alatt több mint 172 millióan nézték végig, mi is vár ránk a folytatásban. Érdekes módon ez a hatalmas szám csupán az ötödik helyre volt elég abban a rangsorban, ami a Marvel filmek előzeteseinek első napos nézettségét listázza. 

Az ember azt hinné, hogy a szédületes bevételeket hozó két Bosszuállók film, a Végtelen Háború és a Végjáték vonzotta be a legtöbb érdeklődőt, azonban a lista első helyére Tom Holland legutóbbi pókember kalandja, a Nincs hazaút kúszott fel, szinte szédületes, 355 milliós nézettséggel. Érdekesség, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés előzetesére ugyan 209 millióan kattintottak az első 24 órában, a film nem feltétlenül hozza az elvártat és csupán 600 millió dollárt karistolt össze, a Ragnarök 850 milliós és az elég bénára sikerült Sötét világ 650 milliós bevételével szemben. Ha kíváncsiak vagytok egyébként, mi minden volt még a hétvégi Comic-Con rendezvényen, fussátok át az alábbi összefoglaló cikkünket!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!