Fortnite: Megszavaztuk, hogy ez legyen Tilted Towers új étterme

Fortnite: Megszavaztuk, hogy ez legyen Tilted Towers új étterme

Ma már az apartmanokra szavazhatunk.

Egyszerre kedves gesztus és közösségépítő lépés volt az Epic Gamestől, hogy a The Block 2.0 keretében a játékosok dönthetik el, hogy mely három épület – étterem, apartman és bolt – kerüljön be a Battle Royale szigetén található Tilted Towersbe. Kategóriánként összesen három versenyző jutott el a végső szavazásig, akiknek az alkotásai közül mi választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbakat. Ezekre a szigeten található tábláknál voksolhatunk aranyrudak fejében.

Az első ilyen esemény során a legjobb éttermet kellett kiválasztanunk, a győztest pedig az alábbi képen láthatjátok.

Az épületet Benmac készítette, és az 5043-6143-9582-es kóddal tekinthetjük meg, a közeljövőben pedig a pályán is találkozhatunk vele.

Ennek a szavazásnak a végeztével rögtön elkezdődött a következő, ahol három apartman közül kell választanunk. Ashurrii munkáját a 6081-7966-2506-os, Charlee-brownét az 1434-9352-4208-as, Destructo épületét pedig a 2865-2667-0486-os kód használatával vehetjük szemügyre.

Mindhárom alkotás kiemelkedő, így nehéz döntés áll előttünk. Izgalommal várjuk, hogy végül milyen Tilted Towers épül a közösség véleménye alapján. Az utolsó forduló – ahol a boltok versenyeznek – augusztus 3-án kezdődik, és augusztus 9-én ér véget.

Nektek így első ránézésre melyik apartman a legszimpatikusabb?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülsz, hogy ez az étterem nyert?

  • 50 %
  • 38 %
  • 13 %