K&H MNEB VALORANT: Trónfosztás a nyári minor kupán, simán elvérzett a címvédő

Nem kímélte ellenfelét a fináléban a frissen megkoronázott bajnok.

Megismétlődött a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H nyári minor kupájának nagydöntőjében a tavaszi utolsó széria, ismét a Rapid Ninjas és az iPon Esport ötöse csapott össze a Riot Games FPS-játékában. Ami azonban változott a néhány hónappal ezelőtti Bo5-höz képest, hogy a valódi izgalmak és szoros pályák elmaradtak. Az RN egyszerűen kirobbanó formában, tökéletes taktikával érkezett meg erre az összecsapásra, így nem igazán okozott nekik problémát, hogy átgázoljanak lcdFFF-éken. A 150 000 forintos főnyereményt bezsebelte a Chadi-hussaR-arbie-ikki-Kwixy kvintett, valamint WheelzOnFire, aki az edzői feladatokat látta el. A második helyen az iPon Esport (Truve, Targonca, Tishler, s4id, lcdFFF) zárt, az ő markukat 100 000 forint üti, a bronzérmet a Békéscsabai Esport Egyesület (JIB, keycheat, Buyko, zaraky, KELO, Bueno) játékosainak nyakába aggatták virtuálisan, ők 50 000 forinttal gazdagodtak.

Rapid Ninjas vs iPon Esport (3-0)

1-0-s pályaelőnnyel érkezett meg a mindent eldöntő Bo5-be a Rapid Ninjas, ugyanis ők nyerték meg a felső ági finálét. Így már alapból nehéz helyzetben voltak Tishlerék, de akkor még nem tudták, hogy a lejátszott két mapon összesen 9 kört enged majd nekik az új bajnok. Egészen elképesztő, hogy mennyire domináns volt a VALORANT: East United Stage 2 legerősebb együttese, akik most egy újabb bajnoki serleget tehetnek a vitrinbe. 

A győztes széria után hussaR, a Rapid Ninjas csapatkapitánya adott egy interjút, amiben mesélt a jövőbeli tervekről, a felkészülésről és az általános hangulatról. Mindenképpen hallgassátok meg a fenti videóban a veterán játékos meglátásait, sokat lehet belőle tanulni.

Az RN győzelmével lezárult a nyári minor kupa, a következő állomás az őszi major, ahova az egész éves teljesítmény alapján kapnak meghívót a legerősebb együttesek.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a Rapid Ninjas legjobb játékosa a nyári minor kupán?