Rajongói Fortnite videón Optimus Prime

Rajongói Fortnite videón Optimus Prime

Mi vezethetjük majd a fővezért?

A közelmúltban kiszivárgott, hogy az Epic Games egy újabb irányítható robot megalkotásán dolgozik, amely kísértetiesen hasonlít a 11.00-ás frissítéssel kikerült B.R.U.T.E-ra. Egyre többen gondolják azt, hogy ez egy Transformers együttműködés keretében fog megvalósulni, ahol az Autobotokat lesz lehetőségünk irányítani. 

Egy rajongó ezen felbuzdulva elkészített egy nem hivatalos előzetest, amely a Fortnite x Transformers együttműködést hivatott bemutatni, Battlebus Prime néven.

FeraalsVFX – tartalomgyártó – animációja elképesztően élethűre sikerült, és tovább növeli bennünk a crossover iránti vágyat. A videóban az látható, ahogy a játékból ismert Battle Bus robottá változik. Ez jelen esetben nem is teljesen elképzelhetetlen koncepció, hiszen az Armored Battle Bus most is megtalálható a szigeten. Ezenfelül régóta áll egy szobor a pályán, amely sokak szerint egyértelműen Transformers utalás – ezt az alábbi képen láthatjátok.

Bárhogy is alakul, az Epic által készülő jármű idővel megérkezik, és szerintem senki sem bánná, ha mondjuk Optimus Prime lenne az. A következő Transfomers filmet 2023-ban mutatják be, de amennyiben tényleg megvalósul a kollaboráció, remélhetőleg nem kell addig várnunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted lesz együttműködés?

  • 63 %
  • 13 %
  • 25 %